Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΓΕΡΑΚΗΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Μετα το Πέρας των εργασιών του συνεδρίου με την ομιλία του Προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά οι δυο τέως βουλευτές κύριοι Παρισης Αλέξανδρος και Γερακης Παναγής συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου κ Αβραμόπουλο Δημήτρη και αντάλλαξαν σκέψης για τα τρέχοντα ζητήματα και γενικά για την Πορεία που θα πάρει το κόμμα από εδώ και στο εξής. Στην συνέχεια συναντήθηκαν με τον τέως Υπουργό Εξωτερικών κ Σκανδαλακη Παναγιώτη . Μετα από την έναρξη της Ψηφοφορίας ο κ Γερακης Παναγής συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του κόμματος κ Σαμαρά Αντώνη τον οποίον προσκάλεσε να επισκευθει την Κεφαλονια και του απάντησε ότι βάση του εξαγγελθέντος προγράμματος των επισκέψεων του Προέδρου απεδέχθη την πρόσκληση και θα ανακοινωθεί από το γραφείο τύπου το πρόγραμμα άφιξης στην Κεφαλονια.
Και επίσης οι Νεολαία του κόμματος συναντήθηκαν με τον κ Αρβανιτοπουλο για θέματα που απασχολούν την Νεολαία και το Μέλλον τους , καθώς με τον πρώην Υπουργό κ Αβραμόπουλο Δημήτριο

Ρεπορτάζ βουτος Σάκης δημοσιογράφος ΕΡΤ

ΠΗΓΗ: http://www.cosmos965.gr/index.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.