Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Βάσεις 2016: Δείτε εδώ το τμήμα που περάσατε!

Η αγωνία σταματάει για τους υποψήφιους καθώς την Πέμπτη όπως όλα δείχνουν θα ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής 2016 σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ από το Υπουργείο Παιδείας. Μια χρονιά τελειώνει και αρχίζει η επόμενη για τους υποψήφιους, τις οικογένειές τους αλλά και για το alfavita που για 16 χρονιά ενημέρωνει έγκυρα και έγκαιρα με πλούσια αφιερώματα για τις πανελλαδικές εξετάσεις, τα θέματα, τις βάσεις και πολλά άλλα.
Φέτος όπως κάθε χρόνο θα δείτε πρώτοι έγκυρα και έγκαιρα τα αποτελέσματα.... των βάσεων 2016 στο alfavita.
Αρχικά με την νέα υπηρεσία του messenger του alfavita στο Facebook που έφερε πρώτο στην Ελλάδα, στέλνετε ένα μήνυμα δωρεάν όπως θα κάνατε chat με έναν φίλο σας, στο alfavita γράφοντας βάσεις 2016 και το AV θα σας απαντήσει αυτόματα με ότι νεότερο έχει βγει.

Στην διεύθυνση http://results.it.minedu.gov.gr θα δείτε σε πιο τμήμα ΑΕΙ ή ΤΕΙ έχετε περάσει αφού κάνετε τα πληκτρολογήσετε τα παρακάτω:

• Τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους

• Τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο - Μητρώνυμο).

Την ημέρα που θα ανακοινωθούν οι βάσεις, το πρώτο εκπαιδευτικό site στην Ελλάδα, alfavita.gr θα σας ενημερώσει με πλήρες ρεπορταζ για τις βάσεις και με μια εμπεριστατωμένη ακτινογραφία των τμημάτων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.