Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Διεξήχθη με επιτυχία ο 1ος Βαλλιάνειος Αγώνας Δρόμου στο Αργοστόλι

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο 1ος Βαλλιάνειος Αγώνας Δρόμου. Η συμμετοχή αθλητών αλλά και μη αθλητών ήταν αθρόα και ξεπέρασε τις προσδοκίες μας για 1η διοργάνωση. Οι συμμετέχοντες ήταν άνω των 130 ατόμων και αφορούσε σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.
Τερμάτισαν όλοι οι συμμετέχοντες, ενώ η διοργάνωση υπήρξε άρτια κατά την διάρκεια του αγώνα, χωρίς προβλήματα κυκλοφορίες, ατυχήματα ή αθέμιτο ανταγωνισμό. Τόσο ο Δήμος Αργοστολίου, -με την δημοτική αστυνομία, τους υπαλλήλους του, υπό τον συντονισμό του Δημοτικού Συμβούλου κου Βανδώρου-, όσο και η Αστυνομία, το Λιμενικό, οι Σαμαρείτες, αλλά και η εταιρεία ιδιωτικής ασφάλειας-φύλαξης S4S, διασφάλισαν το ασφαλές και άρτιο της διοργάνωσης. Οι εντυπώσεις του κόσμου υπήρξαν άριστες και όλοι εξέφρασαν τις προσδοκίες τους ότι θα επαναληφθεί και του χρόνου με ακόμη περισσότερες συμμετοχές ενώ επιφυλάσσονταν να προπονηθούν για να επιτύχουν καλύτερες επιδόσεις.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αργοστολίου κος Παρίσης, ο Αντιδήμαρχος κος Σαββαόγλου, ο περιφερειακός Σύμβουλος κος.....
 Θόδωρος Γαλιατσάτος, ο Αστυνομικός Δ/ντης κος Φιλίππου, ο Λιμενάρχης κος καθώς και άλλοι εκπρόσωποι της πολιτικής και στρατιωτικής μας εξουσίας. Επίσης αξίζει να αναφερθεί ότι έτρεξε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Νίκος Ανουσάκης, δίνοντας το καλό παράδειγμα και αποδεικνύοντας ότι πολιτική και υγιής αθλητισμός μπορούν να συνδυαστούν επιτυχώς. Στα πλαίσια της διοργάνωσης τιμήθηκε και η Ολυμπιονίκης μας η κα Άννα Πολλάτου, για την προσφορά της στην ανάδειξη του αθλητικού ιδεώδους των νησιών μας.

Ευχαριστούμε τους συνδιοργανωτές μας και τους χορηγούς μας για όλοι την προσφορά τους και την υποστήριξη της διοργάνωσης και τους εθελοντές:

ΣΤΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΑ:

Τους καθηγητές φυσικής αγωγής:

- ΑΥΓΟΥΣΤΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑ
- ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΓΙΩΡΓΟ
- ΜΕΤΑΞΑ ΝΙΚΟ

Αλλά και τους

- ΠΟΤΑΜΙΑΝΟ ΓΙΩΡΓΟ
- ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΓΩΝΙΑ

ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ:

- ΠΑΠΑΔΑΤΟ ΣΠΥΡΟ
- ΚΟΛΙΤΣΑΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
- ΒΙΚΗ ΣΙΜΟΥ
- ΜΠΟΥΖΟΥ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ
- ΘΑΛΕΙΑ ΚΑΜΠΙΤΣΗ

ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

- ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΡΑΝΤΟΥΛΕΣΚΟΥ
- ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ

Ευχαριστούμε τον Άγη Κονιδάρη για την πολύ ευχάριστη και απολύτως κατάλληλη μουσική πλαισίωση της εκδήλωσης, την Αντιπεριφέρεια και ειδικά την κα Λάντου για την διοικητική υποστήριξη του Αγώνα και όλους εσάς που αγωνιστήκατε με όρεξη και διάθεση ενισχύοντας την προσπάθειά μας, καθώς και το κοινό που την παρακολούθησε.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε την ΕΡΤ1 και τον Δημοσιογράφο Σάκη Βούτο για την ωραία του παρουσίαση του γεγονότος, που διατήρησε αμείωτο το ενδιαφέρον των παραβρισκόμενων ακόμη και πριν τον τερματισμό. Αλλά και όλα τα ΜΜΕ του τόπου μας που εξ΄ αρχής αγκάλιασαν το γεγονός , σε κάθε βήμα έως και την ολοκλήρωση του αγώνα. Λυπούμαστε αν υπήρξαν κάποιες παραλήψεις ή λάθη, ήταν η πρώτη μας φορά και ζητούμε συγνώμη αν δυσαρεστήσαμε κάποιον. Επιφυλασσόμαστε του χρόνου να επανέλθουμε, δυναμικότερα, ακόμη πιο συντονισμένα και με ακόμη περισσότερο κόσμο.!!!!!

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΔΙΟΝΥΙΟΣ ΦΩΚΑΣ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΦΩΚΑ
ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΠΑΤΟΣ
ΣΑΜΟΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ
Παρακαλούνται οι αθλητές που πρώτευσαν στις κατηγορίες 13-18 Παπαντωνάτου Λουίζα, Σακάτης Αντώνης κορίτσι και αγόρι, 19-30 άνδρας και γυναίκα, Σρέπφερ Τερέζα, Σκαφιδάς Σπύρος 31-40 Guido Van Meeteren και 41-50 άνδρας και γυναίκα, Παντελειός Ιωάννης, Γεωργάτου Αναστασία να προσέλθουν στο χώρο του πρώην Νομαρχιακού Μεγάρου από αύριο Τρίτη μετά τις δέκα το πρωί έως και τις 14.00 έως και την Παρασκευή ίδιες ώρες ώστε να παραλάβουν τα δώρα τους.

Τη φωτο δανειστήκαμε απο το http://voutospress.blogspot.com/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.