Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Υπεγράφη η σύμβαση για την Πλατεία Βαλλιάνου Αργοστολίου

 
Υπεγράφη σήμερα στο Δημαρχιακό Μέγαρο η σύμβαση για το έργο της ανάπλασης της Πλατείας Βαλλιάνου, ανάμεσα στον Δήμαρχο Κεφαλονιάς Αλέξανδρο Παρίση και τον ανάδοχο του έργου, την εταιρεία «ΝΕΟΔΜΗΤΟΝ ΡΟΔΟΥ Α.Ε.» την οποία εκπροσώπησε ο κ. Χρήστος Παναγιωτόπουλος. Παρόντες στην υπογραφή της σύμβασης ήταν ο Αναπληρωτής Δημάρχου & Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Διονύσης Λυκούδης και η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σοφία Γαρμπή. Το έργο έχει... προϋπολογισμό 976.523,95 ευρώ.
Είχε προηγηθεί χθες συνάντηση ανάμεσα στους επιχειρηματίες της Πλατείας και τον Αναπληρωτή Δημάρχου και Αντιδήμαρχο Τεχνικών έργων Διονύση Λυκούδη, με σκοπό την ενημέρωση για τα χρονοδιαγράμματα που πρέπει να τηρηθούν και τις λεπτομέρειες του έργου, που πρόκειται να αλλάξει εντελώς την εικόνα του κέντρου της πόλης του Αργοστολίου. 
 
Ο Δήμος Κεφαλονιάς, πιστός στο όραμά του για ένα νέο Αργοστόλι, κάνει πράξη τις δεσμεύσεις τους απέναντι στους πολίτες της Κεφαλονιάς και δηλώνει αποφασισμένος ότι θα υλοποιήσει το έργο, βάζοντας τέλος στην παραφιλολογία που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.