Σάββατο, 15 Αυγούστου 2015

Iskra: Ο Σόιμπλε αναδεικνύεται ως ένας από τους πιο καλούς συμμάχους της κυβέρνησης


Iskra: Ο Σόιμπλε αναδεικνύεται ως ένας από τους πιο καλούς συμμάχους της κυβέρνησης Σε άρθρο της με τίτλο “Όλα καλά, όλα ωραία, με τρίτο μνημόνιο παρέα”, η ιστοσελίδα iskra.gr, που πρόσκειται στην Αριστερή Πλατφόρμα, αναφέρεται στην έγκριση του τρίτου προγράμματος βοήθειας της Ελλάδας στο Eurogroup της Παρασκευής, τονίζοντας οτι “η κυβέρνηση για άλλη μια φορά κορόιδευε τον ελληνικό λαό και ενέπαιζε τη Βουλή”.
Παράλληλα, ο συντάκτης επισημαίνει πως αν και η κυβέρνηση “έφτανε στο σημείο να κατηγορεί την “Αριστερή Πλατφόρμα” πως συμπλέει (!), περίπου, με το Grexit του Σόιμπλε, σε μια δήθεν “ανίερη συμμαχία” μαζί του”, εν τούτοις, όπως...
φάνηκε στην τελευταία συνεδρίαση, “ο Σόιμπλε υποστήριξε με φανατισμό το τρίτο μνημόνιο, έτσι όπως βελτιώθηκε στο Eurogroup και αναδεικνύεται ως ένας από τους πιο καλούς συμμάχους της κυβέρνησης, με την οποία έχει εγκαινιάσει μια πολύ καλή σχέση με “άριστο μέλλον””.

Αναλυτικά το άρθρο του iskra.gr

“Η κυβέρνηση για άλλη μια φορά κορόιδευε τον ελληνικό λαό και ενέπαιζε τη Βουλή, εμφανίζοντας για αυτονόητους λόγους σκοπιμότητας, το τρίτο μνημόνιο να «κινδυνεύει» τάχα, να μην περάσει στο Eurogroup της Παρασκευής (14/8), εξαιτίας της αρνητικής στάσης της Γερμανίας και ειδικότερα του Β. Σόιμπλε. Μάλιστα, η κυβέρνηση έφτανε στο σημείο να κατηγορεί την «Αριστερή Πλατφόρμα» πως συμπλέει(!), περίπου, με το Grexit του Σόιμπλε, σε μια δήθεν «ανίερη συμμαχία» μαζί του!

Το Eurogroup τελικά, πανηγυρικά και ομόφωνα, έδωσε την θερμή πολιτική συγκατάθεση του στη νέα Τρίτη «βελτιωμένη» προς το χειρότερο και πιο συγκεκριμενοποιημένη, μνημονιακή υποδούλωση της χώρας, με όλους, ανεξαιρέτως, τους εταίρους της ΕΕ να εξαίρουν τον «μεταμορφωμένο» ρόλο της ελληνικής κυβέρνησης ως «καλού μαθητή» και «πειθαρχικού εταίρου» της ευρωζώνης.

Ο Β. Σόιμπλε υποστήριξε με φανατισμό το «τρίτο μνημόνιο», έτσι όπως βελτιώθηκε στο Eurogroup και αναδεικνύεται ως ένας από τους πιο καλούς συμμάχους της κυβέρνησης, με την οποία έχει εγκαινιάσει μια πολύ καλή σχέση με «άριστο μέλλον»”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.