Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Προσωπικότητες στο Δημαρχιακό Μέγαρο Κεφαλονιάς


Εμφάνιση kek.jpg

Τη Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης είχε την τιμή να υποδεχθεί στο Δημαρχιακό Μέγαρο το διακεκριμένο Καρδιοχειρουργό, Συντονιστή Διευθυντή Καρδιοχειρουργικού Τομέα του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου Δρ Μαζέν Χουρή και τον Οικονομικό Διευθυντή της CCC κ.Jemal.
H διεθνής Εταιρεία CCC υποστήριξε οικονομικά με χορηγίες σε τρόφιμα και φαρμακευτικό υλικό την Κεφαλονιά κατά την διάρκεια των δίδυμων σεισμών του 2014, που έπληξαν το Νησί και κυρίως την περιοχή της Παλικής.
Στη σεμνή Τελετή Υποδοχής που ακολούθησε συμμετείχε και ο Α/Δήμαρχος κ. Ευάγγελος Κεκάτος και έγινε συζήτηση για το πρόγραμμα αποκατάστασης των....
θεμάτων που προέκυψαν από τους σεισμούς. Ο κ.Παρίσης ευχαρίστησε τους καλεσμένους για την επίσκεψη στο Δημαρχείο και αφού τους ευχαρίστησε εγκάρδια για την ευαισθησία τους να συνδράμουν στη διαδικασία αποκατάστασης των ζημιών με τη σημαντική χορηγία τους, τους προσέφερε συμβολικά δώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.