Κυριακή 10 Μαΐου 2015

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΤΡΟΠΗ του κολλητού του Σαμαρά για εκποίηση οικοπέδου «φιλέτου» της ΔΕΗ στην Κεφαλονιά

«Παραινέσεις» του Δημήτρη Κανελλόπουλου για εκποίηση οικοπέδου «φιλέτου» της ΔΕΗ στην Κεφαλονιά
Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ φέρνει στο φως της δημοσιότητας μια επιστολή, η οποία φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Σαμαρά, που απευθυνόταν προς την διοίκηση της ΔΕΗ και αποδεικνύει τον τρόπο... με τον οποίο λειτουργούσαν οι μνημονιακές κυβερνήσεις Παπανδρέου-Παπαδήμου και Σαμαρά. Την στιγμή που φτωχοποιούσαν εκατομμύρια Έλληνες, εξανάγκαζαν την διοίκηση της ΔΕΗ με πρωτοφανείς μεθοδεύσεις για την πώληση ενός χρυσοφόρου ακινήτου 16 στρεμμάτων πάνω στη θάλασσα, έναντι της εξευτελιστικής τιμής του 1.150.000 ευρώ!!!

Αναφερόμαστε ασφαλώς στην υπόθεση της πώλησης του εργοστασίου της ΔΕΗ στο Δράπανο Κεφαλονιάς, η οποία χαρακτηρίστηκε από μεγάλο μέρος των ΜΜΕ, ως ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ και δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα στον τότε διοικητή της ΔΕΗ κ. Αρθρούρο Ζερβό, ο οποίος αντιδρούσε στις εκατοντάδες παρεμβάσεις από το πρωθυπουργικό γραφείο, αλλά και από πρωτοκλασάτους υπουργούς της προηγούμενης κυβέρνησης.

Η «Α» δημοσιεύει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ την επιστολή του πιο στενού συνεργάτη του Σαμαρά προς την διοίκηση της ΔΕΗ, στην οποία με μια «δημιουργική ασάφεια», ασκεί με περίτεχνο τρόπο παραινέσεις προς τον κ. Αρθούρο Ζερβό να διαβάσει την επιστολή του ομογενή επιχειρηματία που ενδιαφερόταν σφοδρά για το οικόπεδο-φιλέτο και μάλιστα ζητούσε – απάντηση – για λόγους πληρότητας του Αρχείου του!!!!

Για να είμαστε δίκαιοι, οι παρεμβάσεις για το συγκεκριμένο οικόπεδο – φιλέτο είχαν ξεκινήσει από την εποχή του αλήστου μνήμης υπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ο οποίος με την κυνικότητα και την ωμότητα που τον διέκρινε έκανε συνεχώς παρεμβάσεις υπέρ του επιχειρηματία.

Η απόπειρα να χαριστούν (γιατί χάρισμα είναι η τιμή του 1.170.000 ευρώ) τα 16 παραθαλάσσια στρέμματα, που έχουν και λιμάνι, δεν προχώρησε χάρη σε δυναμική παρέμβαση του πρώην υφυπουργού και βουλευτή Πειραιά του ΠΑΣΟΚ Μανώλη Μπεντενιώτη, στον Παπακωνσταντίνου. Βέβαια ο Κανελλόπουλος και ο Σαμαράς επανήλθαν δυναμικά για το θέμα και τελικά κατάφεραν αυτό που ήθελαν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.