Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Συνεργασία Δήμου Κεφαλονιάς με τον Δήμου Rueil-Malmaison Γαλλίας


Θέμα: Συνεργασία Κεφαλονιάς με Γαλλία
Στα πλαίσια της διεύρυνσης της Τουριστικής Αγοράς της Κεφαλονιάς στη Γαλλία και της ανάπτυξης του ενδιαφέροντος της επισκεψιμότητος στο Νησί από τη Γαλλία, ο Δήμαρχος κ. Αλέξανδρος Παρίσης αποδέχθηκε την Πρόσκληση του Δημάρχου του RueilMalmaison  κ. Patrick Ollier, Υπουργού, για επίσημη συμμετοχή του Δήμου στις εορταστικές εκδηλώσεις «Αυτοκρατορικού Ιωβηλαίου» της περιοχής.
Ο Δήμος RueilMalmaison  είναι 7 χιλιόμετρα δυτικά των Παρισίων και θεωρείται ιστορική περιοχή, αφού συνδέεται με το Ναπολέοντα και την Ιωσηφίνα.
Η επαφή των δύο Δημάρχων έγινε από τον κ.Ευάγγελο Κεκάτο στο Sergey Posad της Ρωσίας, όπου τόσο ο Δήμος Κεφαλονιάς, όσο και ο Δήμος Rueil Malmaison συμμετείχαν στις Εκδηλώσεις...
για τα 700 χρόνια του Αγίου Σεργίου, ενισχύοντας το ταξιδιωτικό ενδιαφέρον του Θρησκευτικού Τουρισμού μεταξύ και των τριών περιοχών.
Τον κ.Παρίση  θα εκπροσωπήσει ο κ. Κεκάτος και ήδη έχει εκδηλωθεί επισήμως η δυνατότητα κατάρτισης και υπογραφής Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ των δύο Δήμων, αφού κλιμάκιο Υπηρεσιακών παραγόντων από τη Γαλλία επισκεφθεί την Κεφαλονιά.

Στόχος της συνεργασίας είναι η δημιουργία πολιτιστικών, τουριστικών, εκπαιδευτικών και επιχειρηματικών δεσμών μεταξύ των δύο Δήμων.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.