Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ! Νεαρός Κεφαλονίτης βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι με 1000 ευρώ!


 

Νεαρός Κεφαλονίτης με καταγωγή από τα Μαυράτα, φοιτητής στην Αθήνα, βρήκε στο δρόμο, στο πανηγύρι του Αγίου Γερασίμου, ένα πορτοφόλι. Όταν το άνοιξε, διαπίστωσε ότι υπήρχαν μέσα 1.000 ευρώ και τα στοιχεία του κατόχου, που ήταν... Ελληνας τουρίστας.
Με βάση το ονομά της ταυτότητας και κάποιες κάρτες που βρήκε στο πορτοφόλι κατάφερε να μιλήσει τηλεφωνικά με τον άνθρωπο που το είχε χάσει. Έδωσαν μάλιστα ραντεβού την άλλη μέρα σε χωριό του νησιού για την παράδοση, ενώ ο άνθρωπος ευχαρίστησε το νεαρό Κεφαλονίτη και του πρόσφερε κάποια χρήματα για δώρο. Ο νεαρός με ευγένεια τα αρνήθηκε, και του είπε ότι έτσι θα έκανε ούτως ή άλλως.

Όπως πάντως αναφέρει στο ρεπορτάζ του το kefaloniapress.gr, ο κάτοχος του πορτοφολιού, όντας συγκινημένος από την ενέργεια του νεαρού φρόντισε να κεράσει το γεύμα όλης της παρέας του, μιας και το ραντεβού για την «παράδοση» είχε δοθεί σε ταβέρνα.
via:athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.