Πέμπτη, 8 Μαΐου 2014

Θρίαμβος! «Μαζί ανοίγουμε δρόμο για την ελπίδα, μαζί αλλάζουμε σελίδα» δήλωσε ο Θεόφιλος από το Ληξούρι (εικόνες + video)


«Μαζί ανοίγουμε δρόμο για την ελπίδα, μαζί αλλάζουμε σελίδα. Με τη βοήθεια του Θεού θα κάνουμε την Κεφαλονιά μας νησί ζωής για μας και τα παιδιά μας. Μαζί θα προχωρήσουμε για την επόμενη μέρα» με αυτά τα λόγια ο Θεόφιλος Μιχαλάτος «έκλεισε» μια μεγαλειώδης παρουσίαση του συνδυασμού του στο Ληξούρι και άνοιξε ένα «παράθυρο» στο αύριο της Κεφαλονιάς μας. Μιας Κεφαλονιάς γεμάτης όνειρα από ανθρώπους με όραμα για το καλύτερο του νησιού.

Άλλωστε το «πληγωμένο» από τους πρόσφατους σεισμούς Ληξούρι επέλεξε ο Θεόφιλος Μιχαλάτος να παρουσιάσει το ψηφοδέλτιό του και μαζί το πρόγραμμά του, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να στείλει ένα μήνυμα ότι βρίσκεται κοντά σε όλους εκείνους που δοκιμάστηκαν από τους σεισμούς. «Αγαπάμε το Ληξούρι, πιστεύουμε το Ληξούρι και θα βοηθήσουμε το Ληξούρι» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.


Και μόλις ολοκλήρωσε την ομιλία του «πνίγηκε» στις αγκαλιές των συνεργατών του, των υποψηφίων του συνδυασμού του, αλλά και του απλού κόσμου που από χθες....
στο Ληξούρι έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα νίκης στις επικείμενες δημοτικές εκλογές της 18ης Μάη.

Ο κόσμος που έδωσε το παρών στην συγκέντρωση παρουσίαση του συνδυασμού Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά ήταν χωρίς πάσα αμφιβολία πολύς και ενθουσιώδης... οι εικόνες άλλωστε αδιάψευστος μάρτυρας για την αγάπη που εισέπραξε ο Θεόφιλος Μιχαλάτος την Τετάρτη τα βράδυ στο Ληξούρι.

«Στο ψηφοδέλτιό μας έχουμε τους καλύτερους» είπε ο Θεόφιλος Μιχαλάτος και σίγουρα βλέποντας τα ονόματά που το αποτελούν, κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει.
«Δώστε μας την ευκαιρία και θα δείτε αλλαγή στο νησί μας» ήταν τα λόγια του και μετά το χθεσινό είναι σίγουρο πως θα την έχει!

Γιώργος Χαλαβαζής – Μάκης Μοσχόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.