Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Περιοδεία του Θόδωρου Γαλιατσάτου και του Παναγή Δρακουλόγκωνα σε χωριά της Σάμης

Την Τετάρτη 7 Μαϊου κλιμάκιο της ΑΝ.Α.Σ.Α. με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειάρχη Θεόδωρο Γαλιατσάτο και τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Παναγή Δρακουλόγκωνα περιόδευσαν σε χωριά της Σάμης. Πραγματοποιήθηκαν πολλές επαφές και συζητήσεις με κατοίκους στις οποίες αναδύθηκαν τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει η περιοχή καθώς και οι προτάσεις του συνδυασμού μας. Προτάσεις που αφορούν κάθε πτυχή σε μια μια ευρεία σειρά ζητημάτων, από τα κτηνοτροφικά προϊόντα και τους όρους αξιοποίησης της αγροτικής γης μέχρι την κατάσταση του οδικού δικτύου και τα ασφυκτικά πλαίσια στα οποία λειτουργεί ο τουριστικός τομέας σε μια περιοχή με ασύγκριτες δυνατότητες τουριστικής ανάπτυξης.
Η ΑΝ.Α.Σ.Α. έχει συγκεκριμένο αναπτυξιακό πρόγραμμα το οποία εκτείνεται σε όλους τους τομείς της τοπικής παραγωγής και στοχεύει στην ανάδειξη και εκμετάλλευση των πλεονεκτημάτων της Κεφαλονιάς ώστε να ξεφύγουμε από τα πέτρινα χρόνια της μνημονιακής εξαθλίωσης και του οικονομικού μαρασμού και να μπούμε σε μια άλλη εποχή που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τις δικές μας και στις ανάγκες της νέας γενιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.