Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Στην Κεφαλονιά ο υπουργός εσωτερικών κ. Γιάννης Μιχελάκης.


Την Κεφαλονιά επισκέφθηκε ο υπουργός Εσωτερικών τον συνόδευσε ο Δήμαρχος Αλ. Παρίσης μιας και βρισκόταν στην Αθήνα.
Ο Υπουργός με τον Δήμαρχο αμέσως μετέβησαν στο Δημαρχιακό Μέγαρο, όπου εκεί μετά τις...... σχετικές γνωριμίες έφυγαν αμέσως για το Ληξούρι. Κανείς δεν γνωρίζει αν μετά από το Ληξούρι θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη για να ενημερωθεί ο υπουργός για τα πεπραγμένα από τις υπηρεσίες του Δήμου και της Περιφερειακής Ενότητας.

Ο κ. αντιπεριφερειάρχης κ. Σ. Κουρής βρισκόταν στην Λευκάδα για το Περιφερειακό Συμβούλιο. Μόλις έμαθε για τον σεισμό έφυγε αμέσως και μάλλον τούτη τη στιγμή θα πρέπει να βρίσκεται στην Π.Ε.

Νωρίτερα οργανώθηκε σύσκεψη στο ΤΕΙ με τις υπηρεσίες της Περιφέρειας, και επικεφαλής τον κ. Βαγ. Ανδρεάτο του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας, εκεί ήταν η κ. Βουλευτής, ο Σάββας Σαββαόγλου, ο Νίκος Ανουσάκης, ο Μάρκος Κοτσιλίνης και πολλοί μηχανικοί και παράγοντες της Περιφερειακής Ενότητας. Υπήρχε εκνευρισμένος δικαιολογημένα, ωστόσο τα συνεργία που θα έπρεπε να επισκεφθούν κάποια κτίρια ετοιμάστηκαν και ήδη δουλεύουν.
Στο μεταξύ οι μετασεισμοί είναι συνεχής σε σημείο να έχουν ανησυχήσει τους κατοίκους του νησιού. Πολλοί φοβούνται ότι δεν είναι ο κύριος σεισμός τα 5,9 R. Πολλοί πιστεύουν ότι σεισμός πάνω από τα ρίχτερ που δίνει το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Χρειάζεται ψυχραιμία να περάσουν τα πρώτα εικοσιτετράωρα.
Περισσότερες φωτορεπορτάζ εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.