Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2013

Ο Κοτσιλίνης καταγγέλλει τη Δημοτική αρχή για συνεδρίαση Δ.Σ. παρωδία...


Παρωδία ..
Αποχωρήσαμε από την σημερινή «έκτακτη» συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου, γιατί δεν μπορούσαμε να είμαστε θεατές σε συνεδρίαση-παρωδία. 

Είναι πέρα και έξω από οποιαδήποτε πρακτική και κουλτούρα αυτοδιοίκησης το ατόπημα, που επιχείρησε η Δημοτική αρχή. Υποβιβάζει το όποιο κύρος του οργάνου και μετατρέπει τους δημοτικούς συμβούλους σε άφωνους ακροατές μιας στημένης παράστασης.

Ειδοποιηθήκαμε την Παρασκευή 27-12-2013, το μεσημέρι τηλεφωνικά, για την σημερινή έκτακτη συνεδρίαση, όπου θα συζητούντο οι προϋπολογισμοί έτους 2014 τριών πολύ σημαντικών νομικών προσώπων του......
Δήμου. ( ΚΕΔΗΚΕ-Πολιτισμός & αθλητισμός, ΟΚΑΠ-Κοινωνική πολιτική και Δημοτικό Γηροκομείο). 

Εισηγήσεις δεν μας δόθηκαν και επί πλέον δύο ώρες πριν την συνεδρίαση σήμερα στάλθηκε πρόσκληση με τροποποιημένα θέματα συζήτησης.

Είναι σαφές και γνωστό, ότι οι συζητήσεις προϋπολογισμών των συλλογικών οργάνων αποτελούν κορυφαία διαδικασία και γι αυτό ο νομοθέτης προβλέπει αυξημένη πλειοψηφία για την έγκρισή τους. 

Μη έχοντας γνώση των δεδομένων και θεωρώντας την όλη διαδικασία εμπαιγμό, δεν μπορούσαμε να παραμείνουμε.

Η δημοτική αρχή συνεχίζει την απαράδεκτη τακτική του αφέντη, με αιφνιδιασμούς, χωρίς να σέβεται τις δημοκρατικές λειτουργίες, χωρίς να ανέχεται κριτική.

Ατυχώς, δεν διορθώνει την πορεία της, τα τρία χρόνια που κυβερνά.

Από το γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.