Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013

Τα βρόντηξε ο Κεκάτος!«Αδειάζω τη γωνιά και παραιτούμαι και από δημοτικός σύμβουλος»


«Κεραυνούς», «αστραπές» και σίγουρα «καταιγίδα» φέρνει στη Δημοτική Αρχή η διαφαινόμενη παραίτηση του αντιδήμαρχου Τουρισμού Ευάγγελου Κεκάτου.


Ο κ. Κεκάτος, επέλεξε χθες αργά το βράδυ να στείλει σε κάποια τοπικά Μέσα μήνυμα σε μορφή sms (το inkefalonia δεν συμπεριελήφθη σε αυτά), στο οποίο δήλωνε πως έχει καταθέσει την παραίτησή του στον δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε σήμερα το μεσημέρι ο κ. Κεκάτος επιβεβαίωσε το γεγονός πως έχει δώσει την παραίτησή του στη διάθεση του δημάρχου τονίζοντας μάλιστα πως: «Αδειάζω τη γωνιά. Παραιτούμαι εκτός........από αντιδήμαρχος και από δημοτικός σύμβουλος. Διευκολύνω έτσι τον κ. Παρίση να κάνει το έργο του όπως αυτός νομίζει καλύτερα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε διαφωνία με τον δήμαρχο σε διάφορα θέματα των τελευταίων ημερών, ωστόσο η «σταγόνα» που φαίνεται να «ξεχείλισε το ποτήρι», ήταν το θέμα που προέκυψε για το ασθενοφόρο και τα όσα... τραγελαφικά προηγήθηκαν σχετικά με αυτό.

Πάντως για να διευκρινίσουμε και επειδή κατά τη θητεία της τωρινής δημοτικής Αρχής έχουμε δει στο παρελθόν πολλές παραιτήσεις που εν συνεχεία γίνονται... ξεπαραιτήσεις, η παραίτηση του κ. Κεκάτου δεν είναι ακόμα γραφειοκρατικά επισημοποιημένη.

Μένει να δούμε πoια αντίδραση θα έχει ο δήμαρχος στην εξέλιξη αυτή.

Η «καταιγίδα» πάντως είναι πλέον κάτι παραπάνω από βέβαιη στο Μέγαρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.