Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΕΑΣ-ΚΙ: «Ξεμπλοκάρισμα» της Εξισωτικής Αποζημίωσης 2012



Ο Ενιαίος Αγροτικός Συνεταιρισμός ενημερώνει τον Κεφαλλονίτη και Θιακό αγρότη και κτηνοτρόφο ότι, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού Πληρωμών και Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.) του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας του διασταυρωτικού ελέγχου των ενστάσεων και την αποστολή του σχετικού αρχείου πληρωμής στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ - Α.Τ.Ε., τράπεζα με την οποία συνεργάζεται ο Οργανισμός Πληρωμών του Υπουργείου, προχωρά η πληρωμή της Εξισωτικής Αποζημίωσης έτους 2012 στους λογαριασμούς των δικαιούχων.
Η Εξισωτική Αποζημίωση αφορά την παροχή ενίσχυσης προς τους αγρότες και.....
κτηνοτρόφους των ορεινών περιοχών, ως αντιστάθμιση για τα προβλήματα που τους δημιουργούν τα μόνιμα φυσικά μειονεκτήματα των περιοχών τους.

Η πληρωμή πραγματοποιείται σε όσους πληρούν τα προβλεπόμενα κριτήρια επιλεξιμότητας στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013 «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» και δεν προέκυψαν προβλήματα επιλεξιμότητας από τους ελέγχους του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.

Τα ποσά της Εξισωτικής Αποζημίωσης είναι διαθέσιμα στους δικαιούχους από την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013.

Η εκπλήρωση αυτής της προσπάθειας αποκτά ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα γιατί διασφαλίζει την καταβολή των επιδοτήσεων στους δικαιούχους Κεφαλλονίτες και Θιακούς αγρότες και κτηνοτρόφους με απώτερο στόχο την διοχέτευση ζεστού χρήματος στην τοπική μας αγορά, ιδιαιτέρως στην σημερινή δύσκολη για όλους οικονομική συγκυρία.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται καθημερινά στα γραφεία του Ενιαίου Αγροτικού Συνεταιρισμού στο Αργοστόλι.

Από τον Ενιαίο Αγροτικό Συνεταιρισμό Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.