Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Η ανακοίνωση της Τροχαίας για το θανατηφόρο ατύχημα στη Σάμη

κλικ στη φωτο
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό ανήλικου ημεδαπού
Σήμερα (08.08.2013) το πρωί (χθές) στο 18ο χλμ. Επαρχιακής Οδού Αργοστολίου - Σάμης, φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 46χρονος ημεδαπός με συνεπιβάτες ένα ανήλικο ημεδαπό και 29χρονο ημεδαπό εκτράπηκε της πορείας του, με αποτέλεσμα..... τον θανάσιμο τραυματισμό του ανήλικου ημεδαπού (13χρονος) και τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού και του 29χρονου ημεδαπού.

Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου ατυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Αργοστολίου Κεφαλονιάς.

Σε οικογενειακή τραγωδία κατέληξε το πρωινό τροχαίο στην Ε.Ο. Σάμης - Αργοστολίου ( στου Τσάκου τη στέρνα ). Το δεκατριάχρονο αγόρι που επέβαινε του αυτοκινήτου, δεν κατάφερε να παραμείνει στη ζωή, παρ' όλες τις προσπάθειες ιδιώτη γιατρού που βρέθηκε στο σημείο του δυστυχήματος. Το παιδί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Σάμης, αλλά ήταν ήδη αργά. Η καταγωγή του παιδιού είναι από τα Τρωϊανάτα.

Για τα αίτια του δυστυχήματος θα περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της τροχαίας Κεφαλονιάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.