Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Συνεδρίασε χθες στην Κεφαλονιά το ΔΣ της Διαχειριστικής Εταιρείας Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων


Το απόγευμα της Παρασκευής συνεδρίασε στο Ξενοδοχείο Mediterranee στη Λάσση το Διοικητικό Συμβούλιο της Διαχειριστικής Εταιρείας Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Η συνεδρίαση έγινε σε πολύ καλό κλίμα με τον Πρόεδρο κ. Βασίλη Νανόπουλο να εξάρει τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο για την άψογη φιλοξενία, αλλά και για το έργο του στο Επιμελητήριο του Νομού μας.

Προς συζήτηση τέθηκαν πολλά και σημαντικά θέματα, ενώ στο ξεκίνημα έγινε ενημέρωση από τον πρόεδρο Δ.Σ. Διαχειριστικής κ. Νανόπουλο.

Εν συνεχεία έγινε ενημέρωση για την πορεία του ......
προγράμματος των ΠΕΠ.

Επίσης συζητήθηκαν η Έκδοση απόφασης ένταξης του προγράμματος της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, έγινε Ενημέρωση για το νέο πρόγραμμα ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΙΙ, αναλύθηκαν οι Ευκαιρίες και προτάσεις για τα νέα προγράμματα

Αυτό που μας έκανε εντύπωση από τη συζήτηση είναι ότι σχεδόν όλα τα μέλη της Διαχειριστικής την οποία αποτελούσαν πρόεδροι των επιμελητηρίων της Δυτικής Ελλάδας, έθεσαν και θέμα αξιολόγησης των αξιολογητών των προγραμμάτων, καθώς όπως τονίστηκε έχουν σημειωθεί αρκετά παρατράγουδα.

Από πλευρά του δήμου χαιρετισμό απηύθυνε ο αντιδήμαρχος τουρισμού κ. Ευάγγελος Κεκάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.