Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΣΣΕ: Η ώρα απόδοσης των ευθυνών πλησιάζει

Δελτίο Τύπου του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας(ΣΕΕ)

Σήμερα, 05 Ιουνίου 2013 και κατά τη διεξαγωγή άσκησης, τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού ανατράπηκε και έπεσε σε χαράδρα, με αποτέλεσμα να βρεί τραγικό θάνατο ο Πεζοναύτης οδηγός του οχήματος Ευστάθιος Κρόκος.
Η έλλειψη ορθής συντήρησης και εκπαίδευσης λόγω των περικοπών που εφαρμόζονται από την κυβέρνηση των Σαμαρά- Βενιζέλου - Κουβέλη, ήταν σίγουρο, όπως είχε καταγγείλει ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ επανειλημμένα στο πρόσφατο παρελθόν, ότι θα είχαν δραματικές επιπτώσεις στις....
Ε.Δ.
Το πρώτο θύμα τους δυστυχώς ένας άτυχος νεαρός ο οποίος υπηρετούσε την Πατρίδα του.
Το να αναζητήσουμε να αναλάβουν τις ευθύνες τους οι υπεύθυνοι της γενοκτονίας που εφαρμόζεται κατά του Ελληνικού Έθνους, είναι μάταιο.
Η καθημερινή θυσία των συμπατριωτών μας οι οποίοι αδυνατούν να ανταποκριθούν στο βάρος των υποχρεώσεων που απορρέουν από την «πολιτική» αυτών οι οποίοι διέλυσαν τη χώρα και η αντιμετώπιση του τραγικού αυτού φαινομένου με πλήρη αδιαφορία από την πιο σκληρή συντεχνία που γνώρισε ποτέ η Ελλάδα, τη συντεχνία των υπουργών και βουλευτών, είναι το πλέον τρανό παράδειγμα των σχεδίων τους για το μέλλον μας.

Η ώρα απόδοσης των ευθυνών όμως πλησιάζει και θα είναι πολύ σκληρή.

Κανείς όποια θέση και να κατέχει δεν θα μπορέσει να αποφύγει τη λαϊκή ετυμηγορία.

Αλλά αυτήν την ώρα τουλάχιστον ας κρυφτούν για λίγο όλοι προκειμένου να θρηνήσουμε μία ακόμη άδικα χαμένη γεμάτη όνειρα ψυχή. Ας αφήσουμε την οικογένεια και τους φίλους του Στάθη να τον αποχαιρετήσουν όπως του αξίζει.

Καλούμε όμως τους βουλευτές των παρατάξεων που ισχυρίζονται ότι μάχονται κατά της Εθνικής καταστροφής, να υιοθετήσουν την παράγραφο του καταστατικού του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ η οποία αναφέρει, ότι το ήμισυ της αποζημίωσης των βουλευτών θα κατατίθεται σε λογαριασμό με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των οικογενειών των Ελλήνων πολιτών που απεβίωσαν χάριν της Πατρίδος ή του κοινωνικού συνόλου.

Ας μας αποδείξουν ότι το ενδιαφέρον τους για το λαό είναι πραγματικό και ας ξεκινήσουν από αύριο από την οικογένεια του άτυχου νέου.


ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Σωτήριος Διον.Σάρλος
Πρόεδρος Πoλιτικού Συμβουλίου ΣΕΕ
Περ/κής Ενότητας Κεφαλληνίας & Ιθάκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.