Παρασκευή, 3 Μαΐου 2013

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΑΝ.ΕΛ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ


ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
Ο Πρόεδρος και η  Συντονιστική Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ – ΙΘΑΚΗΣ, Σας εύχονται Καλή Ανάσταση, υγεία, ευημερία,
προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Η θετική σκέψη και η αισιοδοξία ας είναι τα εφόδιά μας στο διαρκή αγώνα μας για την ανάκαμψη και την ανάπτυξη με στόχο ένα καλύτερο μέλλον για την Πατρίδα και τον τόπο μας.                                                      Ας είναι αυτή η ιδιαίτερη εορτή αφορμή ενότητας, ομοψυχίας και αγωνιστικότητας έτσι ώστε να αντισταθούμε σε κάθε είδος υποταγής, ανοίγοντας το δρόμο για το μέλλον που αξίζει σε εμάς και τα νησιά  μας.                                                                                                         Το φως του Κυρίου να αγιάζει, να φωτίζει, να ενισχύει το νου και να θερμαίνει την καρδιά των κυβερνώντων!!!                                                                                                      
Η ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ  ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ να αποτελέσει πηγή ελπίδας και μήνυμα ότι πρέπει να αντισταθούμε σε αυτούς που θέλουν να μας ξεπουλήσουν για 30 αργύρια.                                                                                                                  Θέλουμε επίσης να συγχαρούμε για την εκλογή τους, την Αποστολάτου Τραυλού Παναγιώτα και τον Σταύρο Λυκούδη για την εκλογή τους στο Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων και τους ευχόμαστε να είναι πάντα άξιοι και μαχητές για το καλό του τόπου μας.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ – ΙΘΑΚΗΣ
ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ !!!! ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.