Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ,Σωτήριος Διον.Σάρλος


Χριστός ανέστη εκ νεκρών θανάτω θάνατον πατήσας και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενος."
Τη μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας,την Ανάσταση του Θεανθρώπου Χριστού, γιορτάζουμε όλοι οι ορθόδοξοι Χριστιανοί .Μια γιορτή που βρίσκει την Πατρίδα μας να περνά δύσκολες στιγμές και την κάθε Ελληνίδα και τον κάθε Έλληνα να υπομένει στοϊκά τον δικό του Σταυρό ,το δικό του Γολγοθά.
        Δεν θα αφήσουμε όμως  να μας κυριεύσει ο.....

φόβος,η θλίψη και η απελπισία γιατί,τo μήνυμα της Αναστάσεως θα είναι πάντοτε για μας μήνυμα Αγάπης, Ελπίδας και Χαράς.

        Ας ακολουθήσουμε λοιπόν τα Βήματα του και ας δώσουμε απλόχερα την αγάπη μας και την βοήθεια μας σε αυτούς που  την χρειάζονται.Τότε μόνο θα φωτιστεί η καρδιά μας, τότε μόνο θα ζήσουμε και εμείς την δική μας Ανάσταση.
       Είθε το Ανέσπερο Φως της Αναστάσεως  να φωτίσει όλους μας ανεξαιρέτως ώστε να έλθει σύντομα η στιγμή που θα αναφωνήσουμε  το... ''Ανέστη η Ελλάς''
       Τέλος στις συμπολίτισσες μας και στους συμπολίτες μας στην Κεφαλονιά και στην  Ιθάκη,αλλά και σε όλο τον απανταχού Ελληνισμό ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας ''ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ'' με ατομική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία!
                                         Σωτήριος Διον.Σάρλος  
Πρόεδρος Περ/κού.Συμβουλίου ΣΕΕ
Περ/κής Ενότητας  Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.