Τρίτη, 14 Μαΐου 2013

Έφυγαν από τη πίσω πόρτα για να μην συζητήσουν το πρόβλημα των εκπαιδευτικών.


Συγκέντρωση στο Εργατικό από τους εκπαιδευτικούς και πορεία στους δρόμους του Αργοστολίου. Η πορεία κατέληξε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Θέατρο, , όπου ζήτησαν  να συζητηθεί το θέμα της επιστράτευσης και να εγκρίνουν ψήφισμα σχετικό.
Στο Εργατικό Κέντρο, διαβάστηκε χαιρετισμός από τη Βουλευτή για την .....
επιστράτευση και στη συνέχεια μίλησε ο Διον. Γεωργόπουλος.
Στο Δημοτικό Συμβούλιο  η εξέλιξη ήταν αρνητική. Όπως πληροφορηθήκαμε η παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης έθεσε θέμα συζήτησης του θέματος των εκπαιδευτικών αλλά η πλειοψηφία δεν δέχθηκε. Την ίδια βέβαια συμπεριφορά είχαν μπροστά και στους εκπαιδευτικούς. Ενώ ο Πρόεδρος δέχθηκε τη συζήτηση, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας πρωτοστάτησαν με φωνές και ….αλαλαγμούς, να μην συζητηθεί το θέμα, παροτρύνοντας τον πρόεδρο να σηκωθούν να φύγουν.
Η στάση τους αποδοκιμάστηκε από τους εκπαιδευτικούς και σε όσους τους συμπαραστάθηκαν στην κινητοποίηση, με συνέπεια να φύγουν όλοι από την πίσω πόρτα. Να σημειώσουμε ότι έφτασαν στο σημείο να κόψουν τα φώτα της αίθουσας. Τελικά το Δημοτικό Συμβούλιο διεκόπη. Η συνεδρίαση θα επαναληφθεί τη Τρίτη το απόγευμα όπως λένε οι πληροφορίες μας. Παρακολουθήστε το σχετικό video.
Όπως πληροφορηθήκαμε το θέμα θα συζητηθεί στη συνεδρίαση που θα επαναληφθεί την Τρίτη το απόγευμα.  Οι πληροφορίες μας λένε  ότι ο  Αλέξανδρος Παρίσης εξέφρασε την υποστήριξή του σε μια τέτοια συζήτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.