Κυριακή 19 Μαΐου 2013

ΑΝΑΣΑ: Η σχεδιαζόμενη διάλυση της ΠΙΝ και ο ρόλος του Περιφερειάρχη


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΧΩΝ για τα ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ
Επικεφαλης: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ περιφερειακός σύμβουλος
  
Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ. ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ;

 Στις 13/5/2013 με επιστολή του προς τον υπουργό Οικονομικών, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων διαμαρτυρήθηκε για την εφαρμοζόμενη από την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ διαδικασία της διάλυσης μεγάλου μέρους των οικονομικών υπηρεσιών που εδρεύουν σε Κέρκυρα, Λευκάδα, Αργοστόλι και Ζάκυνθο και την μετεγκατάσταση τους σε Ηγουμενίτσα, Πρέβεζα, Πάτρα και Πύργο αντίστοιχα.
Στην συνέχεια και από δημοσιεύματα του τύπου πληροφορηθήκαμε ότι στην μεν....
Κέρκυρα διατηρούνται ως έχουν οι υπηρεσίες αυτές στα δε υπόλοιπα νησιά καταργούνται και μεταφέρονται απέναντι!

Μέχρι σήμερα δεν έχουμε αντιληφθεί καμμία αντίδραση από την πλευρά του περιφερειάρχη για την άθλια αυτή μεθόδευση της συγκυβέρνησης που δυναμιτίζει πλέον καθαρά και επίσημα την συνοχή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων!
§  Σας αρκεί κε Περιφερειάρχη η διατήρηση των οικονομικών  υπηρεσιών μόνο στην Κέρκυρα;
§  Τίνος κέντρο θα είναι αυτές οι υπηρεσίες, όπως ζητάτε στην επιστολή διαμαρτυρίας σας,  αφού πλέον θα έχουν μετεγκατασταθεί όλων των άλλων περιφερειακών ενοτήτων;
§  Συμφωνείτε η όχι ότι αυτή η απάντηση στο αίτημα σας είναι η χειρότερη δυνατή για την συνοχή και την συνέχιση ύπαρξης της ΠΙΝ της οποίας έχετε την ευθύνη;
§  Μπορείτε να μας εξηγήσετε γιατί στην επιστολή διαμαρτυρία σας επιχειρηματολογήσατε ουσιαστικά και με στοιχεία  μόνο για την Κέρκυρα;

Η ΑΝ.Α.Σ.Α πιστεύει ότι ένας από τους κύριους παράγοντες για την συνοχή και την μακροημέρευση της ΠΙΝ αποτελεί η ισότιμη αντιμετώπιση όλων των νησιών και των περιφερειακών ενοτήτων και η περιφερειακή διάρθρωση διασπορά  και λειτουργία των υπηρεσιών, και των κρατικών, με κριτήριο την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Σας καλούμε κε περιφερειάρχη να καταδικάσετε ΑΜΕΣΑ την εξέλιξη αυτή και να ζητήσετε ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ την διατήρηση των οικονομικών υπηρεσιών σε όλα τα νησιά!
Σας καλούμε σε ένδειξη διαμαρτυρίας να απόσχετε σεις και κάθε εκπρόσωπος της ΠΙΝ από τις εκδηλώσεις της 21ης Μαΐου για την Ένωση!

Αν δεν το κάνετε , θα έχετε συμπράξει μαζί με όσους ανομολόγητα εργάζονται για την διάλυση της ιστορικής Ιόνιας Περιφέρειας.
Αν πάλι σας ενδιαφέρει μόνο η τύχη της Κέρκυρας , γιατί ενδεχομένως αυτό εξυπηρετεί τους προσωπικούς σας πολιτικούς σχεδιασμούς, βρείτε το θάρρος να το παραδεχθείτε  δημόσια  και παραιτηθείτε από την θέση που κατέχετε.
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ  ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΩΣ Σας ΕΠΕΣΕ ..ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΟ!
Αργοστολι, 19/05/2013                       Θεόδωρος Γαλιατσάτος
                                                             Περιφερειακός σύμβουλος
                                                             Επικεφαλής ΑΝ.Α.Σ.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.