Τετάρτη, 3 Απριλίου 2013

Όταν ο πρώτος πολίτης της πόλης χειροδικεί στο ΔΣ φανταστείτε τι κάνει ο τελευταίος!Τίποτα λιγότερο από την άμεση παραίτηση του Δημάρχου Ιθάκης δεν θα ήταν συνετό μετά και από το τελευταίο πανελλήνιο αν όχι διεθνές ξεφτίλισμα της Ιθάκης!

Ευτυχώς που έφυγε στη Ρουμανία και γλύτωσε και το αυτόφωρο, αλλά βρε παιδιά πολύ θράσος να βγαίνει στα κανάλια και να προσπαθεί να καλύψει τα χάλια τους! 
Δυστυχώς η πένα δεν μπορεί να συγκρατηθεί σε ήπιους τόνους άλλωστε πως να γίνει κάτι τέτοιο όταν ο
 Γιάνναρος (γιατί Δήμαρχο σίγουρα δεν....

τον λες…) δήλωσε σε δημοσιογράφο ότι επρόκειτο και για «προειδοποίηση», δηλαδή το επόμενο βήμα πιο είναι.. αίμα;
Το θλιβερό είναι ότι από το βίντεο και γενικά από την επίμαχη συνεδρίαση του ΔΣ δεν προκύπτει η απαιτούμενη ένταση για χειροδικία και μάλιστα δειλή γιατί αμέσως μετά σαν κότα πετάγεται μακριά προσπαθώντας να ξεφύγει ο Γιάνναρος! Ίσως «άλλα» να είναι τα αίτια της ασυγκράτητης ορμής; 

Τίποτα λιγότερο από την άμεση παραίτηση του Δημάρχου Ιθάκης δεν είναι απαιτητό από τον Θιακό λαό μετά και από το τελευταίο πανελλήνιο αν όχι διεθνές ξεφτίλισμα της Πατρίδας μας! Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.