Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΕΑΣ-ΚΙ: Πασχαλινό τσεκ για τους παραγωγούς


Aριθμ. Πρωτ.  323/29.04.2013
Πασχαλινό τσεκ για τους παραγωγούς 
Ο  Ενιαίος Αγροτικός Συνεταιρισμός ενημερώνει τους δικαιούχους Κεφαλλονίτες και Θιακούς παραγωγούς ότι, ο Οργανισμός Πληρωμών και Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.) του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ξεκίνησε σήμερα την πίστωση της πολυπόθητης πρόσθετης Ενίσχυσης για το αιγοπρόβειο στους........
λογαριασμούς των δικαιούχων.
Πρόκειται για χρήματα τα οποία δικαιούνται όσοι αιγοπροβατοτρόφοι και βοοτρόφοι προσκόμισαν έγκαιρα τα σχετικά δικαιολογητικά στα γραφεία του Ενιαίου Αγροτικού Συνεταιρισμού, σε εκτέλεση του Άρθρου  68 του Καν.(ΕΚ) 73/2009 στον τομέα του αιγοπρόβειου κρέατος,  εφόσον δεν προέκυψαν προβλήματα από τους διασταυρωτικούς μηχανογραφικούς ελέγχους του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.
Σημειώνεται ότι, όσοι από τους παραγωγούς έχουν καταχωρήσει στις Αιτήσεις τους τον αριθμό κινητού τους τηλεφώνου έχουν αρχίσει να ενημερώνονται με ηλεκτρονικό μήνυμα (sms) για το ποσό που πιστώθηκε στον τραπεζικό τους λογαριασμό.
Για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να προσέρχονται καθημερινά στα γραφεία του Ενιαίου Αγροτικού Συνεταιρισμού στο Αργοστόλι.
Από τον Ενιαίο Αγροτικό Συνεταιρισμό Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.