Δευτέρα, 29 Απριλίου 2013

ΙΘΑΚΗ: ΜΗΝΥΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΓΙΑΤΙ... ΜΙΛΟΥΣΕ ΠΟΛΥ!


Τρελά πράγματα συμβαίνουν στο Θιάκι!  Η  αδερφή του δήμαρχου Ιθάκης και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Παναγιωτοπούλου, μήνυσε τον επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης  Χρήστο Σκληρό γιατί, όπως ισχυρίζεται η ίδια, ο σύμβουλος: μιλούσε εκτός θέματος,μακρηγορούσε, έλεγε αυτά που ήθελε αυτός, την αποκάλεσε ψεύτρα και συκοφάντησα, υστερικιά και άσχετη!

Για το θέμα ο κ. Σκληρός, μας είπε οτι  & η βαθύτερη επιθυμία της και η προσμονή της, να με δεί με χειροπέδες  στα χέρια, δεν ικανοποιήθηκε. Είπαμε  δεν είμαστε και... αδέλφια ούτε και  θα γίνουμε όλοι ίδιοι!  Πάντως δε θα το... ξανακάνω! Από δω και πέρα στο συμβούλιο θα λέω αυτά που θα μου λέει η ... πρόεδρος από... βραδύς. Και για τις αποφάσεις που ακυρώνονται δε... φταίει η ασχετοσύνη της προέδρου αλλά οι ...άλλοι! Τι να πούμε! Κατά κρημνών βαίνουν!>>  

Με την έγκριση του κ. Σκληρού, δημοσιεύουμε τη μήνυση της κ. Παναγιωτοπούλου. Καλή ανάγνωση και τα συμπεράσματα δικά σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.