Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΕΛΜΕ-ΚΙ: Αλληλεγγύη στους ζακυνθινούς αγωνιστές!!!



ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - ΙΘΑΚΗΣ (ΕΛΜΕ-ΚΙ)

e-mail:
elme_ki@yahoo.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αλληλεγγύη στους ζακυνθινούς αγωνιστές!!!
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ καταγγέλλει τη δίωξη του πρώην Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ζακύνθου Διονύση Συγούρου και πέντε αγροτών. Το αστικό κράτος τους σέρνει στα δικαστήρια, την Παρασκευή 5 Απρίλη, με την κατηγορία της «παρακώλυσης συγκοινωνιών». Ο πραγματικός λόγος ήταν ότι συμμετείχαν, το Γενάρη του 2010, σε συγκέντρωση στην περιοχή Λούμπα.......
διαμαρτυρόμενοι για την αντιαγροτική πολιτική της κυβέρνησης. Ουσιαστικά διώκονται αυτοί που αγωνίζονται να οργανώσουν την πάλη των ανθρώπων του μόχθου, προκειμένου να αντισταθούν στη λαίλαπα των μέτρων που παίρνονται για την ανάκαμψη των κερδών των μονοπωλιακών ομίλων.
Αποκαλύπτεται, για άλλη μια φορά, ποιους πραγματικά φοβάται το αστικό κράτος με τους μηχανισμούς του, ιδιαίτερα τώρα εν μέσω καπιταλιστικής κρίσης. Η τρικομματική κυβέρνηση (ΝΔ - ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ) είναι ταγμένη να υπηρετεί αυτό ακριβώς το κράτος, αφού είναι πολιτικό προσωπικό του μεγάλου κεφαλαίου. Ξέρουν πολύ καλά ότι ο ταξικός εχθρός τους είναι οι εργαζόμενοι, οι αγρότες και οι αυτοαπασχολούμενοι. Ο ταξικός – οργανωμένος αγώνας δημιουργεί προϋποθέσεις, ώστε να μπολιάζονται όλο και περισσότερες συνειδήσεις με έναν άλλο σχεδιασμό του παραγόμενου πλούτου, απαλλαγμένο από τα παράσιτα - τους κεφαλαιοκράτες. Αυτό φοβούνται!!!
Να είναι σίγουροι ότι το οργανωμένο εργατικό λαϊκό κίνημα θέλει και μπορεί να αποκρούσει την επίθεση και να οργανώσει την αντεπίθεση.
Αργοστόλι 04/04/2013

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ

Ο Πρόεδρος
Ο Γενικός Γραμματέας

Γεωργόπουλος Διονύσης

Γαλιατσάτος Νικόλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.