Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

ΕΑΣ-ΚΙ: Εκπνέει η διαδικασία Μεταβίβασης Δικαιωμάτων Ενιαίας Ενίσχυσης


                                                                                                                                                         Αριθμ. Πρωτ. 232/25.3.2013
                                                                                                                
Εκπνέει η διαδικασία Μεταβίβασης Δικαιωμάτων Ενιαίας Ενίσχυσης
 Ο  Ενιαίος  Αγροτικός Συνεταιρισμός υπενθυμίζει σε κάθε ενδιαφερόμενο Κεφαλλονίτη και Θιακό παραγωγό ότι εκπνέει την Τρίτη 2 Απριλίου η διαδικασία υποβολής αιτήσεων Μεταβίβασης Δικαιωμάτων Ενιαίας Ενίσχυσης έτους 2013.
 Παρέκκλιση της ανωτέρω προθεσμίας θα ισχύσει μόνο για τις Μεταβιβάσεις Δικαιωμάτων λόγω κληρονομίας, για ημερομηνία .......
θανάτου μεταβιβαστή μετά την 1η Ιανουαρίου 2013 και έως 15 Μαΐου του τρέχοντος έτους, που είναι και η καταληκτική ημερομηνία.
H ορθή συμπλήρωση των στοιχείων της αίτησης Μεταβίβασης Δικαιωμάτων Ενιαίας Ενίσχυσης με τα κατά περίπτωση αποδεικτικά δικαιολογητικά  και η έγκαιρη προσκόμισή τους είναι αποκλειστική ευθύνη του μεταβιβάζοντα παραγωγού ή του κληρονόμου των δικαιωμάτων.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τις προϋποθέσεις Μεταβίβασης Δικαιωμάτων Ενιαίας Ενίσχυσης και την συμπλήρωση – καταχώρησης της αίτησης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του Ενιαίου Αγροτικού Συνεταιρισμού στο Αργοστόλι κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
               
Για τον Ενιαίο Αγροτικό Συνεταιρισμό Κεφαλληνίας και  Ιθάκης
Ανδρέας  Π. Καλαφάτης, Πρόεδρος  Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.