Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Αναστάτωση από την ακύρωση του δρομολογίου από Ιθάκη προς Κεφαλονιά


Αποκλεισμένοι στην Ιθάκη θα μείνουν απόψε όσοι ταξίδεψαν στο γειτονικό νησί, μεταξύ άλλων και η ποδοσφαιρική ομάδα των Διλινάτων για τον αγώνα της κόντρα στην Πρόοδο, μετά την ακύρωση του μοναδικού δρομολογίου από την Ιθάκη προς την Κεφαλονιά, παρά το γεγονός πως επισήμως δεν υπάρχει απαγορευτικό απόπλου!
Όπως ενημέρωσε ο καπετάνιος του πλοίου «Ιονίς» το Λιμεναρχείο Ιθάκης, το πλοίο λόγω καιρικών συνθηκών δεν μπορεί να «δέσει» στο λιμάνι του Πισαετού και ως εκ τούτου δεν θα κάνει το προγραμματισμένο για τις.........11 το βράδυ δρομολόγιό του με προορισμό την Κεφαλονιά.

Το πλοίο όπως ενημερωθήκαμε θα διανυκτερεύσει στο Βαθύ και αύριο το μεσημέρι (αν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν) θα λύσει κάβους για το νησί μας.

Το γεγονός αυτό εύλογα έχει προκαλέσει αντιδράσεις και αναστάτωση στους επιβάτες που ήθελαν να ταξιδέψουν απόψε το βράδυ από την Ιθάκη προς Κεφαλονιά.
ΠΗΓΗ: http://www.inkefalonia.gr /

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.