Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013

Ο πρόεδρος της «Νέα ΜΕΡΑ» Χρήστος Ζώης με αφορμή τις εξελίξεις στην Κύπρο έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Νέα ΜΕΡΑ" - Γρ. Τύπου
Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο πρόεδρος της «Νέα ΜΕΡΑ» Χρήστος Ζώης με αφορμή τις εξελίξεις στην Κύπρο έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Την ώρα τούτη έχουμε στο μυαλό και στην καρδιά μας τους Κύπριους αδελφούς και αντλούμε δύναμη απ' το παράδειγμά τους.  Ευχόμαστε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας να τα καταφέρουν.  Όσοι τους εγκατέλειψαν τώρα παραμονεύουν και εύχονται την άνευ όρων υποταγή τους γιατί φοβούνται τη σύγκριση.  Κάποιοι άλλοι ρίχνουν ανέξοδα πυροτεχνήματα προσδοκώντας μικροκομματικά οφέλη.  Εμείς αυτή την........
ώρα λέμε μόνο ότι είμαστε όλοι Κύπριοι. Αλληλέγγυοι στον αγώνα τους, παίρνουμε μηνύματα και μαθήματα.  Και το μεγαλύτερο μάθημα είναι αυτό: Αν προσπαθήσεις μπορεί και ν' αποτύχεις.  Αν δεν προσπαθήσεις έχεις ήδη αποτύχει.  Και ακόμα: ότι για να μην υποταχθείς οφείλεις να είσαι καλά προετοιμασμένος.  Αυτή είναι η πρώτη υποχρέωσή μας, αυτή είναι και η δική μας δέσμευση.»
Ακόμη ο πρόεδρος της «Νέα ΜΕΡΑ» εξουσιοδότησε τον Γενικό Γραμματέα του κόμματος Μιχάλη Γιαννάκη να συγκαλέσει την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013 στις 18:00 μ.μ στα γραφεία του κόμματος την Πολιτική Γραμματεία.
Η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματεία θα αφορά τα εξής θέματα:
    1. Προετοιμασία Συνέντευξης Τύπου προς όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
    2. Οργανωτικά θέματα.
    3. Ζητήματα τυπικής λειτουργίας του κόμματος.
    4. Ορισμός επιτροπής διοργάνωσης Συνεδρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.