Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Bόμβα Λαφαζάνη για έξοδο από την ευρωζώνη


Νέα βόμβα έριξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης που ως γνωστόν εκφράζει την αριστερή πτέρυγα του κόμματος αποτελώντας έναν μόνιμο πονοκέφαλο για τον Αλέξη Τσίπρα.
Ο κ. Λαφαζάνης αποκάλυψε ότι στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, όποτε αυτό πραγματοποιηθεί, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να καθυστερήσει κι άλλο την διεξαγωγή του, ο ίδιος και η ομάδα του θα θέσουν ανοιχτά το.........
ζήτημα της εξόδου της χώρας από την ευρωζώνη.
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης διευκρίνισε ότι η άποψη αυτή προς το παρόν δεν είναι πλειοψηφική στον ΣΥΡΙΖΑ παρατήρησε όμως ότι όταν θα γίνει το Συνέδριο είναι λογικό να κληθεί το κόμμα να αποφασίσει για μία τόσο σημαντική στρατηγικά επιλογή όπως η εγκατάλειψη του ευρώ.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει σήμερα γύρω στο 25-30% του κόμματος. Όμως όσο περνούν οι μήνες, οι δυνάμεις του παρουσιάζουν αυξητική τάση. Eάν ο κ. Τσίπρας παραπέμψει το συνέδριο για το Φθινόπωρο ουδείς γνωρίζει ποιο θα είναι το περιβάλλον στην χώρα και στο εσωτερικό του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς. Να σημειωθεί ότι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης διατηρεί άριστες πολιτικές και προσωπικές σχέσεις με τον Αλέκο Αλαβάνο, ο οποίος ανοιχτά τάσσεται υπέρ της εφαρμογής του plan b για την χώρα, δηλαδή υπέρ της ταχείας επιστροφής στην δραχμή…

Read more: http://rizopoulospost.com/bomba-lafazani-gia-eksodo-apo-tin-eurozoni/#ixzz2Owg8NFM8 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.