Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Εγκρίθηκε η Ακτοπλοϊκή σύνδεση του Μεσολογγίου με τα Ιόνια Νησιά



Γεγονός είναι πλέον η ακτοπλοϊκή σύνδεση του Λιμανιού Μεσολογγίου με τα Ιόνια Νησιά, μετά την έγκριση τηςετήσιας δρομολόγηση του Ε/Γ – Ο/Γ AQUA MARIA στη γραμμή Μεσολόγγι – Σάμη Κεφαλονιάς – Βαθύ Ιθάκης.

Σε μια μαραθώνια σύσκεψη του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, όπου συμμετείχε ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης, εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία το σχετικό αίτημα της Ναυτιλιακής Εταιρείας Λέσβου (ΝΕL LINES) και η γραμμή θα αρχίσει να λειτουργεί από 21/06/2013. Άμεσα θα ξεκινήσουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες από την πλευρά της εταιρείας για τη.....
νηολόγηση του πλοίου.

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης μετά την συνεδρίαση δήλωσε: Η σημερινή απόφαση για την σύνδεση της πόλης μας με τα νησιά του Ιονίου είναι ιστορικής σημασίας, καθώς σπάει την ακτοπλοϊκή απομόνωση όχι μόνο του Δήμου μας αλλά όλου του νομού Αιτωλοακαρνανίας. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε προς την κατεύθυνση της οικονομικής και τουριστικής ανάπτυξης, έως ότου ο τόπος μας πάρει τη θέση που πρέπει ανάμεσα στους τουριστικούς προορισμούς της πατρίδας μας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους επενδύτες που πίστεψαν σε αυτό το εγχείρημα, το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών που το ενέκρινε, αλλά και όλους όσοι δούλεψαν όλο αυτό το διάστημα για την πραγμάτωση αυτού του οράματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.