Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Η κινητοποίηση για το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο απο το Εργατικό Κέντρο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Εργατικό Κέντρο η κινητοποίηση σχετικά με την επικείμενη συγχώνευση του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου Ληξουρίου.


Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Στη συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο το παρών έδωσαν ο διοικητής του Μαντζαβινατείου Νοσοκομείου Διονύσης Μαρκάτος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Διονύσης Αραβαντινός και Σταύρος Γρηγορόπουλος, ο Μάκης Θεοτοκάτος, ο περιφερειακός σύμβουλος Θόδωρος Γαλιατσάτος, ο εκπρόσωπος των.......
εργαζομένων των δύο Νοσοκομείων Σπύρος Σακαλής, ο Στέλιος Ματαράγκας, ο περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Μαντζουράτος, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Μάκης Σπυράτος, ο Σπύρος Φαρακλός, ο Σταυρος Λυκούδης και πολλοί άλλοι.

Την κεντρική ομιλία της συγκέντρωσης έκανε ο γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Βλαδίμηρος Τζατζάνης, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως : «Πρέπει να παραμεριστούν τα όποια εμπόδια υπάρχουν για την Υγεία. Η Συνεισφορά του «Μαντζαβινάτειου» είναι τεράστια και καθοριστική. Αν δεν καταδικάσουμε αυτές τις πολιτικές που εφαρμόζονται δεν πρόκειται να βρεθεί λύση. Ο Αγώνας δεν τελειώνει με τη σημερινή κινητοποίησης» και κατέληξε λέγοντας πως: «Καμία συγχώνευση του Μαντζαβινάτειου και κανενός Νοσοκομείου».

Εν συνεχεία ακολούθησε πορεία μέχρι την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς και συμβολική κατάληψή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.