Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ "ΑΘΗΝΑ" ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ ΤΕΙ


Δόθηκε στη δημοσιότητα το πλήρες κείμενο του σχεδίου "ΑΘΗΝΑ" που κλείνει ΑΕΙ και ΤΕΙ και μεταφέρει τμήματα σχολών σε διάφορες πόλεις, όπως τα τμήματα του ΤΕΙ Ιονίων από το Αργοστόλι στο Μεσολόγγι.
Η διοικούσα επιτροπή υπό τον κ. Μαραβέλια διαπραγματευόταν εάν θα έχει γραφεία στην Αθήνα για να προλαβαίνει ο άνθρωπος τα τηλεοπτικά κανάλια για την προβολή του. Τοπικά οι άνθρωποι του Προέδρου είχαν αποδοθεί σε ένα κυνήγι σεμιναρίων για κάθε θέμα χειμώνα καλοκαίρι και δεν προλάβεναν να κοίταξαν να εξασφαλίσουν την παραμονή των σχολών στα νησιά μας. Αυτή η  μνημονιακή πολιτική που υπηρετούν όλοι αυτοί αυτά τα αποτελέσματα έχει. Η τοπική κοινωνία μέσα στα προβλήματά της που να σκεφθεί αυτή τη "καταστροφή" ενώ το Δημοτικό Συμβούλιο Κεφαλονιάς "χαμένο" στις διαδικασίες του Καλλικράτη έχει χάσει την ουσία. Το Κλείσιμο των δημόσιων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, η συρρίκνωση του δημόσιο τομέα και έχει ο θεός.... είναι γεγονός κύριοι..... Με ψηφίσματα και με ευχές δεν σώζεται τίποτε αν σώζεται πλέον. 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ "ΑΘΗΝΑ"  :


  ΑΘΗΝΑ by  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.