Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013

ΕΛΜΕ-ΚΙ: Για τις συλλήψεις δεκάδων ταξικών συνδικαλιστών από την κυβέρνηση

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - ΙΘΑΚΗΣ (ΕΛΜΕ-ΚΙ)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Για τις συλλήψεις δεκάδων ταξικών συνδικαλιστών από την κυβέρνηση
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ καταδικάζει το χτύπημα και τις συλλήψεις δεκάδων εκπροσώπων συνδικαλιστικών οργανώσεων του ταξικού κινήματος. Η εγκληματική πολιτική κυβέρνησης - κεφαλαίου – ΕΕ, απέναντι στο ασφαλιστικό και στο σύνολο των εργατικών – λαϊκών δικαιωμάτων, πάει χέρι -χέρι με τον αυταρχισμό και την άγρια καταστολή. Είναι αδίστακτοι, δεν αντέχουν καν την κριτική και την αντίδραση στις απαράδεκτες δηλώσεις του Υπουργού Εργασίας κ. Βρούτση ότι....
οι όποιες εργατικές κατακτήσεις είναι αποτέλεσμα πελατειακών σχέσεων!!!
Ο οσφυοκάμπτης (απέναντι στα μονοπώλια) υπουργός και όλοι οι χασάπηδες των δικαιωμάτων των εργαζομένων καθοδηγούν τα ΜΑΤ να τσακίσουν το ΠΑΜΕ και να στείλουν συνολικά μήνυμα τρομοκρατίας στο λαό. Πρέπει να θερίσουν τη θύελλα της λαϊκής καταδίκης.
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ απαιτεί την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων. Να ανατρέψουμε την πολιτική και την οικονομία του κεφαλαίου και να στείλουμε στο καλάθι των αχρήστων τους λακέδες του.
ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ

Αργοστόλι 30 Ιανουαρίου 2013

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ

Ο Πρόεδρος
Ο Γενικός Γραμματέας
Γεωργόπουλος Διονύσης
Γαλιατσάτος Νικόλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.