Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙΝΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΙΘΑΚΗΣ!!


 ΙΔΙΟΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ
Με την απουσία του Δήμαρχου Ιθάκης ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΣΣΙΑΝΟΥ  στη Ρουμανία, έγινε σήμερα Πέμπτη 24/01 το πρωί στο Ειρηνοδικείο Σάμης η προανάκριση για τη «δράση» του Δημάρχου Ιθάκης Γιάννη Κασσιανού
Ως μάρτυρες κατέθεσαν οι ΣΠΥΡΟΣ ΑΡΣΕΝΗΣ, πρώην  Δήμαρχος Ιθάκης, ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ, πρώην  Δήμαρχος Ιθάκης, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΙΒΙΤΣΑΝΗΣ, πρώην Έπαρχος  Ιθάκης, επικεφαλής  δημοτικού συνδυασμού και ΧΡΗΣΤΟΣ  ΣΚΛΗΡΟΣ, πρώην Πρόεδρος Δ.Σ Ιθάκης, επικεφαλής δημοτικού συνδυασμού, ΑΜΑΛΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, Προϊσταμένη των Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Ιθάκης, ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ  Ταμίας του Δήμου Ιθάκης. Οι τέσσερεις πρώτοι μάρτυρες κατέθεσαν από κοινού υπόμνημα το οποίο συνοδευόταν από 21 έγγραφα που τεκμηρίωναν τα καταγγελθέντα. Επιπλέον ο..........
επικεφαλής  δημοτικού συνδυασμού ΧΡΗΣΤΟΣ  ΣΚΛΗΡΟΣ και πρώην Πρόεδρος του Δ.Σ Ιθάκης προσκόμισε και νέα στοιχεία που τεκμηριώνουν καλύτερα τα καταγγελλόμενα. Ο Δήμαρχος Ιθάκης ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΣΙΑΝΟΣ  όπως προαναφέραμε απουσίαζε ως συνήθως στις επιχειρήσεις του στη Ρουμανία, τηλεφώνησε δε στην ανακρίτρια την οποία και ενημέρωσε ότι βρίσκεται εκτός Ελλάδος και γι αυτό δεν μπορούσε να παρευρεθεί, την διαβεβαίωσε δε ότι είναι στη διάθεσή της για να καταθέσει αργότερα με νέα κλήση όποτε αυτό του ζητηθεί.
Μπορεί η αδελφή του Δημάρχου, Αντιδήμαρχος ΝΙΚΗ ΚΑΣΣΙΑΝΟΥ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ να μην είχε καλεστεί να καταθέσει όπως η ίδια με ανακοίνωση της μας ενημέρωσε διαδικτυακά, η ίδια όμως «ενημερώθηκε» (!) τηλεφωνικά για την πορεία των ανακρίσεων!!! «ΝΙΚΗ ΚΑΣΣΙΑΝΟΥ: ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕ Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ... ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ. Μήπως ξέρουν  οι κύριοι  Αρσένης, Καραβίας, Σκληρός, Λιβιτσάνης  και Ταφλαμπάς πότε θα με καλέσει, να προγραμματίσω  και  γω τις δουλειές μου?? Ας γνωρίζουν καλά οι κύριοι πρώην ότι, κι αν απεργάζονται, δεν είναι υπόθεση ούτε του Δημάρχου ούτε δική μου. Είναι υπόθεση του Θιακού λαού. Εμείς ξέρουμε απλά να σεβόμαστε τις επιθυμίες του, τη θέληση του και τα δικαιώματα του, πράγματα που ποτέ δε σεβάστηκαν οι πραξικοπηματίες του νησιού, οι οποίοι έχουν καταλειφθεί από αμόκ ανακατάληψης της εξουσίας, διαθέτοντας το συναίσθημα της βδέλλας!!!!!»
Να θυμίσουμε ότι η κλήση σε απολογία των προαναφερομένων είχε γίνει μετά από αναφορά που υπέβαλλαν μεταξύ των άλλων και στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας οι ΣΠΥΡΟΣ ΑΡΣΕΝΗΣ, ΤΗΛ. ΚΑΡΑΒΙΑΣ, ΑΘ. ΛΙΒΙΤΣΑΝΗΣ και ΧΡ. ΣΚΛΗΡΟΣ, και ζητούσαν όπως προβεί «σε όλες εκείνες τις ενέργειες οι οποίες θα προστατεύσουν το δημόσιο και δημοτικό συμφέρον αλλά και την υπόσταση των υπαλλήλων του Δήμου Ιθάκης που διώκονται, επειδή διαφύλαξαν τα συμφέροντα του Δήμου και του Δημοσίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.