Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΚΚΕ: Ξεκινά σήμερα με την πανεξόρμηση του «Ριζοσπάστη» και τις Θέσεις της Κεντρικής Επιτροπής


Σήμερα, σε ειδικό ένθετο στον «Ριζοσπάστη», δίνονται στη δημοσιότητα οι Θέσεις της Κεντρικής Επιτροπής
  • Η ΚΕ του ΚΚΕ παραδίδει στη δημοσιότητα τις Θέσεις για το 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ, οι οποίες αποτελούνται από τρία μέρη. Τον απολογισμό δράσης του Κόμματος από το 18ο Συνέδριο και την εκτίμηση της ΚΕ που εκλέχθηκε στο 18ο Συνέδριο και τα πολιτικά καθήκοντα του Κόμματος έως το επόμενο 20ό Συνέδριο, το σχέδιο Προγράμματος του ΚΚΕ και το σχέδιο Καταστατικού.
  • Η ΚΕ καλεί τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ να μελετήσουν το κείμενο των Θέσεων, να συμβάλουν στη βελτίωσή τους με προβληματισμό, προτάσεις, υποδείξεις, ώστε τα τελικά ντοκουμέντα να αποτελέσουν καρπό συλλογικής διαδικασίας, να αποκρυσταλλώσουν την πλούσια πείρα που συγκεντρώσαμε τα τελευταία χρόνια.
  • Ο προσυνεδριακός διάλογος συμπεριλαμβάνει και τη συζήτηση των Θέσεων, με σκοπό τη συγκέντρωση γνωμών και παρατηρήσεων από ... τους φίλους, οπαδούς του Κόμματος, από κάθε αγωνιστή και αγωνίστρια που - ανεξάρτητα από τις ιδιαίτερες απόψεις - κατανοεί την αναγκαιότητα για ισχυρό και με επιστημονικά επεξεργασμένες θέσεις ΚΚΕ, για την επιθετική λαϊκή δράση για κοινωνική και πολιτική ανατροπή.
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.