Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΝΟΣ. ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ Γ.Ν. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ


ΓΕΝ.ΝΟΣ.ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ                                         ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 04-12-2012
ΕΠΑ.Σ Β. ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ
ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Τηλ.2671023623-6945544541
Φαξ:2671025915-email:ssakalis@otenet.gr

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
 
  Η ΕΠΑ.Σ Β. Νοσηλευτών  του Γ.Ν. Κεφαλονιάς (Κέντρο Εκπαίδευσης) συνεχίζοντας την προσφορά της σε θέματα επιμόρφωσης-ενημέρωσης, θα πραγματοποιήσει  ημερίδα με θέμα:                                                                  «ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ- ΒΕΛΤΙΣΤΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΝΟΣ. ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ»                                                                 
  Με εισηγητή, τον κ. Σπ. Σακαλή, Διευθυντή ΕΠΑ.Σ Β. Νοσηλευτών και υπεύθυνο του Κέντρου Εκπαίδευσης του Γ.Ν. Κεφαλονιάς, πιστοποιημένο εκπαιδευτή του Εθνικού Κέντρου Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΙΝΕΠ).                                                                                                                                                                  Το Σεμινάριο  θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Εκπαίδευσης στις 06-12-2012 ημέρα Πέμπτη  και ώρα 11.00΄ π.μ.                                                                         Η Ημερίδα τελεί υπό την Αιγίδα της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας και του......
Δήμου Κεφαλονιάς                                                                                                      
Η είσοδος είναι ελεύθερη για κάθε ενδιαφερόμενο  και στο τέλος του Σεμιναρίου θα δοθούν και τα σχετικά πιστοποιητικά παρακολούθησης.


Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑ.Σ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Σ. ΣΑΚΑΛΗΣ   (ΜSc) Στη Διοίκηση Υπ. Υγείας     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.