Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

«Πλημμύρισαν» από μαθητές, δρόμοι, αντιπεριφέρεια και δημαρχείο!

Μια ακόμη δυναμική κινητοποίηση από τους μαθητές πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Αργοστόλι. Η συγκέντρωση της ΕΛΜΕΚΙ είχε δοθεί για τις 10.30 το πρωί και στο ραντεβού κατέφτασαν εκατοντάδες μαθητές από όλη την Κεφαλονιά, γονείς αλλά και οι καθηγητές οι οποίοι πραγματοποίησαν στάση εργασίας.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής - http://www.inkefalonia.gr

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τούτη τη στιγμή οι μαθητές, όπως είναι οι μεταφορές, τα προβλήματα θέρμανσης και τα κτηριακά προβλήματα, ακούστηκαν καθ΄όλη τη διάρκεια της πορείας ως συνθήματα και πλακάτ στους δρόμους του Αργοστολίου, αλλά και στην βασική ομιλία του προέδρου της ΕΛΕΚΙ Διονύση Γεωργόπουλου.
Μετά την πορεία, ακολούθησε...
επίσκεψη τόσο στην αντιπεριφέρεια, όπου αντιπροσωπεία ανέβηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη κ. Σωτήρη Κουρή, όσο και εν συνεχεία στο Δημαρχείο.

Μάλιστα, στο Δημαρχείο έγινε μαζική είσοδος των μαθητών, ενώ κλήθηκε εσπευσμένα να μιλήσει ο πρόεδρος του Δημοτκού Συμβουλίου κ. Νίκος Ανουσάκης, καθώς τόσο ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης, όσο και ο αντιδήμαρχος κ. Σάββας Σαββαόγλου απουσίαζαν.

Ο κ. Ανουσάκης, άκουσε τα αιτήματα που υπήρχαν τόσο από τους μαθητές και τους γονείς, από τα σχολεία της Σάμης των Κεραμειών και του Αργοστολίου, αλλά και από τον περιφερειακό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης και Οργανωτικός Γραμματέας της ΕΛΜΕΚΙ κ. Δημήτρης Μαντζουράτος και εν συνεχεία απάντησε σε όλους, τονίζοντας ότι ο Δήμος προσπαθεί να λύσει όσα προβλήματα μπορεί, δεδομένων των δυσκολιών που αντιμετωπίζει από τους χαλεπούς καιρούς που διανύει η χώρα (μπορείτε σε λίγη ώρα να δείτε σε βίντεο το τι ειπώθηκε στο Δημαρχείο).

Εν συνεχεία, έγινε παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Αργοστόλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.