Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012

ΚΕΡΚΥΡΑ: Γ. Καλούδης – ΕΠΑΜ: «Αθλιο το οδικό δίκτυο, μην πληρώνετε τέλη κυκλοφορίας»


Για μια ακόμη χρονιά ο επικεφαλής της παράταξης Επτανησιακή Αναγέννηση Γιώργος Καλούδης μαζί με μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας συγκεντρώθηκαν στα γραφεία του Τ.Π.Δ. για να καταθέσουν συμβολικά 1 ευρώ ως αντίδραση στην κακή εικόνα του οδικού δικτύου της Κέρκυρας, καλώντας ταυτόχρονα το ....
κοινό να μην πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας.

Ο κ. Καλούδης ανέφερε ότι η Κέρκυρα είναι πρωταθλήτρια σε όλη τη χώρα στο κακό οδικό δίκτυο και αναρωτήθηκε που πάνε τα χρήματα των φορολογούμενων κερκυραίων.

«Ο λαός δεν έχει άλλα χρήματα να πληρώσει. Είναι ένα νέο χαράτσι στην ουσία. Δεν πρέπει να πληρώσουμε, καλό είναι κι άλλος κόσμος να πειστεί και να πράξει το ίδιο. Χρειάζεται γενική ανυπακοή», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στην κινητοποίηση στο Τ.Π.Δ. συμμετείχαν και στελέχη του ΕΠΑΜ.

Το στέλεχος του ΕΠΑΜ Κέρκυρας Αλ. Λιτσαρδόπουλος δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «το οδικό δίκτυο της Κέρκυρας εν έτη 2012 παραπέμπει σε υπηκόους του Μεσαίωνα».

Πρόσθεσε ακόμη ότι τέτοιες δράσεις συμβάλουν στην «αφύπνιση» του λαού και κάλεσε τους κατόχους Ι.Χ. και δίτροχων στο νησί να μην πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.