Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κεφαλλονιάς απαντά για την τιμή του νερού


Δ.Ε.Υ.Α. Κεφαλλονιάς 
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 
ΥΔΡΕΥΣΗΣ-ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ
ΛΙΘΟΣΤΡΩΤΟ 70, ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 28100
ΤΗΛ: 2671023064, FAX: 2671024668
Α.Φ.Μ: 999414135, Δ.Ο.Υ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε συνέχεια  παραπόνων σχετικά με αύξηση της τιμής του νερού, θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους συνδημότες μας ρητώς και κατηγορηματικώς ότι η τιμή του νερού δεν αυξήθηκε.
Η τιμολογιακή πολιτική που ακολουθεί η Δ.Ε.Υ.Α.  είναι σύμφωνη με τις  αντίστοιχες αποφάσεις που είχαν λάβει οι πρώην Καποδιστριακοί Δήμοι της Ερίσου, του Ελειού-Πρόννων, της Παλλικής, της Πυλάρου και της πρώην ......
Κοινότητας Ομαλών και οι οποίες επικαιροποιήθηκαν από το Δήμο Κεφαλλονιάς. Το ειδικό τέλος του άρθρου 11 Ν 1069/80 δεν επιβλήθηκε επιπρόσθετα αλλά αντιθέτως επιμερίστηκε η ισχύουσα τιμή σε αξία νερού και ειδικό τέλος.

Αυτό εξάλλου μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό από τη σύγκριση δύο λογαριασμών της ίδιας παροχής και της ίδιας κατανάλωσης κυβικών.

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κεφαλλονιάς, αυτές τις δύσκολες στιγμές που διανύουμε, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και υπευθυνότητα,  προσπαθεί να ανταποκριθεί στο μεγάλο έργο που έχει αναλάβει και να εξασφαλίσει την ομαλή και απρόσκοπτη υδροδότηση του νησιού μας, χωρίς καμία περαιτέρω οικονομική επιβάρυνση των συνδημοτών μας.

Αργοστόλι 03-12-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.