Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

«Πάνθηρες» από το Αργοστόλι! (Μεγάλη νίκη 15-12 του ΝΟΑ επί του Πανιωνίου)


Άλλη μία σπουδαία νίκη που τον έφερε στην 5η θέση της βαθμολογίας της Α1 πόλο πέτυχε ο ΝΟΑ στο Αργοστόλι, νικώντας τον Πανιώνιο με 15-12. Ήταν η 3η νίκη του στο πρωτάθλημα σε 7 αγώνες για τον ΝΟΑ, γεγονός που δείχνει ότι και φέτος παρουσιάζει ένα πολύ αξιόλογο πρόσωπο στην μεγάλη κατηγορία της υδατοσφαίρισης.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο μέχρι και τα το τέλος του 3ου οκταλέπτου (9-9 το σκορ). Από εκεί και πέρα η ομάδα της Κεφαλονιάς, βρήκε τον δρόμο προς τα...........αντίπαλα δίχτυα άλλες έξι φορές και με πρώτο σκόρε της τον Χαραλαμπόπουλο που πέτυχε 3 γκολ έφτασε στην σπουδαία αυτή επικράτηση.
Το ματς ήταν αμφίρροπο μέχρι και το τέλος της τρίτης περιόδου και ο φιλοξενούμενος Πανιώνιος κόντραρε δυνατά, παρά την απουσία του αρχηγού του Γιάννη Θωμάκου. Στο τελευταίο οκτάλεπτο, όμως, οι γηπεδούχοι με ένα ξεπέταγμα έκαναν τη διαφορά και πήραν την πολύτιμη νίκη.

ΝΟΑ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 15-12

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 4-2, 1-3, 4-4, 6-3
Διαιτητές: Κουρέτας, Μπουδραμής

ΝΟΑ (Θόδωρος Ανδρεάκος): Ντότσικας, Στελλάτος 1, Μητρόπουλος 1, Ραστούνιτσα 2, Τρίκας, Σαλάχας 1, Παπαδόπουλος 2, Κατσιγιάννης, Δουδέσης Π. 1, Μπουρνάζος 2, Χαραλαμπόπουλος 3, Τραυλός, Δουδέσης 2, Μαγουλάς, Μάναλης.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Πασλής): Τζωρτζάτος, Αναστασιάδης 6, Λύκαρης, Κουτσιαλής Χρ. 1, Αλβέρτης 2, Κούκης, Φούτρης 1, Σάκιτς, Λύκαρης, Φωτίου, Αλεξάκης, Γαβαλάς Γ. 2, Γρηγοριάδης, Καρακάσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.