Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

ΠΟΛΟ Α1: ΝΟΑ - ΟΣΦΠ 3 - 13


ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ Η ΗΤΤΑ ΤΟΥ Ν.Ο.Α. ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Πριν ακόμη ξεκινήσει ο αγώνας όλοι γνώριζαν την δυσκολία του απέναντι στον "Βασιλιά" της πισίνας Ολυμπιακό και ο Ν.Ο.Α. ήθελε να το παλέψει ώστε να κερδίσει κάτι από αυτό. Κανένας δεν περίμενε ότι ο Ν.Ο.Α. θα μπορούσε να μπει εμπόδιο στον πανίσχυρο αντίπαλο του. το μόνο που έψαχνε ήταν η καλή εμφάνιση και ότι καλύτερο προέκυπτε μέσα από την μεγάλη προσπάθεια που θα κατέβαλε. Και πραγματικά ο Θ. Ανδρεάκος και οι αθλητές του .......
υπερέβαλαν εαυτούς και μπορούμε να πούμε ότι στα πλαίσια του δυνατού και τηρουμένων των αναλογιών τα κατάφεραν ειδικά στο α΄οκτάλεπτο που προβλημάτισε πολύ τους Πειραιώτες. πολύ κακό οκτάλεπτο που χάλασε κάπως την εικόνα της ομάδας μας το 4ο στο οποίο έχασε με "κατεβασμένα" χέρια 5-0.


ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-1, 1-4, 1-3, 0-5
ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Θόδωρος Ανδρεάκος): Πλατίδης, Στελάτος 1, Μητρόπουλος, Ρατσούνιτσα, Λιγνός, Σαλάχας, Παπαδόπουλος 1, Κατσιγιάννης, Δουδέσης Π., Μπουρνάζος, Χαραλαμπόπουλος, Τραυλός, Δουδέσης Ευ. 1, Ντότσικας, Τρίκας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς 1, Καπότσης 1, Φουντούλης Ι. 2, Ποντικέας 1, Μπλάνης, Ντόσκας 5, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Μάλιαρακ 1, Σχίζας 1, Φλώρος.
Διαιτητές: Βασιλείου, Μοίραλης

Αποτελέσματα των αγώνων Α1 εδώ 

Το φωτορεπορτάζ του αγώνα ΝΟΑ - ΟΣΦΠ Εδώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.