Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

ΔΩΔΕΚΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΘΑΚΗΣ


Την ώρα που οι εργαζόμενοι σε όλους τους Δήμους της χώρας απεργούν, διεκδικώντας το δικαίωμά τους να παραμείνουν στην εργασία τους. Την ώρα που οι εργαζόμενοι στο Δήμο Ιθάκης επιζητούν  το αυτονόητο, δηλαδή να μην προστεθούν στις λίστες των ανέργων αλλά να συνεχίσουν να εργάζονται. Την ώρα που όλοι μας πρέπει να αποφασίσουμε να αποτρέψουμε τις απολύσεις στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ταυτόχρονα να διεκδικήσουμε την απαραίτητη χρηματοδότηση ώστε να γίνουν οι Δήμοι, οι φορείς που πραγματικά θα στηρίξουν την κοινωνική συνοχή και θα βρεθούν κοντά στον κάθε δημότη.
Αυτή την ύστατη ώρα, ο Δήμαρχος Ιθάκης Γιάννης Κασσιανός με δηλώσεις του στην εφημερίδα ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ και σε συνέντευξη του, σήμερα το πρωί  στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5 δήλωνε ότι οι υπάλληλοι στο Δήμο Ιθάκης που θα πάρουν το δρόμο της απόλυσης κατ επιταγή της τρόικας είναι 12 τον αριθμό!!! Και ποιους εννοεί έτσι για να λέμε τα πράγματα με το ονομά τους άσχετα αν από ανικανότητα δεν μπορεί να προχωρήσει σε απολύσεις μιας και οι εντολές είναι σαφείς, απλά παρερμηνεύει το νόμο. Εννοεί τους.... 
Χρυσοστόμη Παίζη, Δημήτριο Κουτσουβέλη,Ευθύμιο Βαρβαρήγο, Αδαμαντία Νουτσάτου, Πιστούλα Μαρούλη, Βασιλική Ρεμαντά, Αναστασία Χαλικιοπούλου, Ρένα Γονατά, Αμαλία Οικονόμου, Γεράσιμο Μολφέση, Βασίλη Σιμήρη και Παναγιώτη Λομβάρδο
Ο Δήμος Ιθάκης  ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΛΕΟΝΑΖΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. Αντίθετα αντιμετωπίζει έλλειψη προσωπικού. Οι απολύσεις στους Ο.Τ.Α. θα φέρουν ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ τομέων όπως η καθαριότητα, ο αθλητισμός, ο πολιτισμός κ.α. και θα προσθέσουν και άλλα ποσοστά στην ήδη καλπάζουσα ανεργία και θα οδηγήσουν στην εξαθλίωση οικογένειες συμπολιτών μας.
Και το σίγουρο είναι ότι αποτελούν τροχοπέδη για την ανάπτυξη και επομένως θα συμβάλλουν περαιτέρω στην ύφεση και θα αποδυναμώσουν κάθε προσπάθεια απλούστευσης διαδικασιών και ανάπτυξης επιχειρηματικότητας. Θα αποσαθρώσουν τη δυνατότητα των Δήμων για άσκηση τοπικής αυτοδιοικητικής πολιτικής και θα εμποδίσουν την ανάπτυξη πολιτικών κοινωνικής αλληλεγγύης και κοινωνικής συνοχής.
Αντί λοιπόν για όλους τους παραπάνω λόγους ο αποτυχημένος επιχειρηματίας Δήμαρχος Ιθάκης να είναι κατηγορηματικά αντίθετος στις απολύσεις εργαζομένων τόσο από το Δήμο Ιθάκης όσο και από κάθε Δήμο της χώρας και αντί να είναι κατηγορηματικά αντίθετος στις ιδιωτικοποιήσεις τομέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και να δηλώνει ότι θα αγωνιστεί ώστε ακόμα ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΘΟΥΝ καμαρώνει και δηλώνει ότι θα στείλει 12 εργαζόμενους στα σπίτια τους. Θαυμάστε τον !!!!!
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.