Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Η Εκδήλωση της ΕΠΑ.Σ Νοσηλευτικής Γ.Ν. Κεφαλονιάς


ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ        ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 16-11-2012
ΕΠΑΣ. Β. ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ
ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
  Σε άκρως συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την Επέτειο  του πολυτεχνείου στην ΕΠΑ.Σ Β. Νοσηλευτών.
Ακούστηκαν τραγούδια αλλά και ποιήματα από τους σπουδαστές της Σχολής με την συνοδεία ακορντεόν αλλά και μπουζουκιού με την εθελοντική παρουσία των κ.κ. Τ. Κουταβά και των συνεργατών του στην ορχήστρα. Ο Πρόεδρος του Δ. Γηροκομείου κ. Γ. Αποστολάτος ενέδωσε στην πρόσκληση να διευθύνει την ορχήστρα και αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη της ημέρας.

Στη συνέχεια έγινε και η απονομή των σχετικών βεβαιώσεων για το επιμορφωτικό Σεμινάριο που είχε γίνει για το προσωπικό του Γηροκομείου στα πλαίσια αναβάθμισης των Νοσηλευτικών Υπηρεσιών του Ιδρύματος.
Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Υγείας, κ. Κεκάτος, η κ. Μ. Κουμαριώτη ο κ. Σ. Παυλάτος και ο κ. Μ. Καούκης μέλη της Κ. Αργοστολίου, εργαζόμενοι από το Γ. Νοσοκομείο και .........
γονείς σπουδαστών μας, που ευχαριστούμε θερμά.                                                                                              Μετά το τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε μπουφές επιμελημένος από τις σπουδάστριες της Σχολής.
Ο Διευθυντής της ΕΠΑ.Σ και υπεύθυνος του Κέντρου Εκπαίδευσης

 Σπ. Σακαλής (Μcs Διοίκησης Υπηρ.Υγείας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.