Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

ΙΘΑΚΗ: ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!

ΣΚΛΗΡΟΣ: «ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ, ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ»!!!
Η απόγνωση του δημάρχου Ιθάκης, τον οδηγεί σε κινήσεις απελπισίας. Σήμερα, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.30 είχε συγκληθεί το Δ.Σ για να συνεδριάσει, ύστερα από αίτημα όλων των συμβούλων της Αντιπολίτευσης. 
Μοναδικό θέμα ήταν οι απαράδεκτες μεθοδεύσεις του Δημάρχου με τις οποίες μπλέκει τα προσωπικά του χρέη με τη λειτουργία του Δήμου και διώκει την προϊσταμένη των οικονομικών υπηρεσιών, επειδή προστάτεψε το συμφέρον του Δήμου! Δυστυχώς, εκτός του κ. Σαρδελή και του Προέδρου του Δ.Σ και αυτού «για τα μάτια του κόσμου», οι άλλοι πέντε σύμβουλοι της συμπολίτευσης δεν παρουσιάστηκαν στη συνεδρίαση, κατ' εντολή του Δήμαρχου. Έτσι το συμβούλιο δεν έγινε αφού δεν υπήρξε απαρτία.
Όσοι όμως ελπίζανε ότι θα γλυτώσουνε και δε θα συζητηθεί η παράνομη και ανήθικη δράση του Δήμαρχου και της αδερφής του Αντιδήμαρχου, ξεγελιούνται. Την ίδια ώρα που ο Πρόεδρος δήλωνε ότι το συμβούλιο δε θα συνεδριάσει .... απόψε, η αντιπολίτευση του επέδωσε νέο αίτημα για νέα συνεδρίαση μέσα σε έξι μέρες! Και όπως δήλωνε ο Χρήστος Σκληρός «μέχρι τα Χριστούγεννα, μέχρι το Πάσχα, εδώ θα είμαστε, θα ζητάμε συμβούλιο μέχρι να συζητηθεί το θέμα και να πάρουνε όλοι θέση για τις πράξεις ντροπής της Δημοτικής Αρχής».

Να δούμε τώρα τι θα κάνει ο Πρόεδρος του Δημάρχου!

Εν τω μεταξύ καθημερινά βγαίνουνε νέα στοιχεία στο φώς για τη πρόστυχη συμπεριφορά της παρέας του Δήμαρχου σε βάρος υπαλλήλου του Δήμου. Οι πληροφορίες μας λένε ότι, τρείς... άντρες πιάσανε την υπάλληλο έξω από το κτίριο του Ντένη Γρίβα που στεγάζεται το Δημαρχείο και καταμεσής του δρόμου την απειλούσαν να παρανομήσει! Περαστικοί τους βλέπανε και τους ακούανε αλλά αυτοί τη δουλειά τους. Η ντροπή έχει χαθεί αν και δεν την είχανε ποτέ ούλοι τούτοι δώ που κάνουνε πώς νοιάζονται για το καλό μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.