Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Τους πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες στον Καραβόμυλο επισκέφτηκε η Αφροδίτη Θεοπεφτάτου

Τους πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες στην περιοχή του Καραβόμυλου επισκέφθηκε χθες, 19/10/2012 ημέρα Παρασκευή, η βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης. Η κα. Θεοπεφτάτου είχε την ευκαιρία να εξετάσει από κοντά τις ζημιές που προκλήθηκαν στην ιδιωτική αλλά και στη δημόσια περιουσία ενώ διαπίστωσε παράλληλα, με την ιδιότητά της ως πολιτικός μηχανικός, τα προβλήματα και τις αιτίες που οδήγησαν σε αυτήν την κατάσταση.
Η βουλευτής του νομού βρίσκεται δίπλα σε όλους τους πολίτες των νησιών μας και καθημερινά δίνει τη μάχη για την καλύτερη δυνατή υπεράσπιση των διαιωμάτων τους. Οι πολίτες που επλήγησαν από τις πλημμύρες, θα πρέπει να αποζημιωθούν άμεσα από τα αρμόδια όργανα του κράτους. Προς αυτήν την κατεύθυνση, η κα. Θεοπεφτάτου θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της αλλά ταυτόχρονα θα συνεισφέρει με όποιο τρόπο μπορεί στο σχεδιασμό για την αποτροπή άλλων τέτοιων μελλοντικών καταστροφών.

Αργοστόλι, 20/10/2012
Από το γραφείο τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.