Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2012

Η νυχτερινη "συσκεψη" του ΓΓ Τουρισμού κ. ΛΙΑΣΚΟΥ


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΧΩΝ για τα ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ Επικεφαλης: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ περιφερειακός σύμβουλος 
www.thodoros.granasa.ionia@gmail.cominfo@thodoros.gr 
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΟΥ κ. ΛΙΑΣΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΣΥΚΓΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ 
Η παράταξη μας αρνήθηκε να παρευρεθεί στην αποψινή (νυχτερινή!) σύσκεψη που κάλεσε στα γραφεία της Π.Ε Κεφαλονιάς ο γ.γ Τουρισμού κ. Λιάσκος με θέμα ..την τουριστική πολιτική για τα νησιά μας!! 

Η ΑΝ.Α.Σ.Α ενημέρωσε ότι δεν θα παρευρεθεί γιατί:

Ø Η πρόσκληση αυτή είναι βαθιά υποτιμητική για τους Κεφαλλονίτες και Θιακούς και ιδιαίτερα αυτούς που δίνουν την μάχη της τουριστικής ανάπτυξης. Ø Είναι αδύνατον να γίνει στις 10 το βράδυ οποιαδήποτε σοβαρή συζήτηση για τα πολλά και σοβαρά προβλήματα του τουρισμού 
Ø Πρόκειται για ένα ευτελές επικοινωνιακό τέχνασμα του κ. Λιάσκου και της κυβέρνησης που υπηρετεί. 
Ø Η ΑΝ.Α.Σ.Α δεν πρόκειται να νομιμοποιήσει με την παρουσία της αυτή την κακόγουστη και εξευτελιστική φάρσα του κ. Λιάσκου σε βάρος των συμπολιτών μας. 
Ø Ο κ. Λιάσκος και οι όμοιοι του στην μνημονιακή συγκυβέρνηση την μόνη υπηρεσία που μπορούν να προσφέρουν είναι να σηκωθούν και να φύγουν. Αν δεν το κάνουν μόνοι τους θα τους αναγκάσει ο λαός που τώρα περιφρονούν και καταπιέζουν ! 

Στον κ. Λιάσκο θέλουμε κι εμείς να του κάνουμε μια εποικοδομητική πρόταση: την επόμενη σύσκεψη κάντε τη κατά τις 3 το πρωί, να πάτε μετά και για…πατσά!

Αργοστόλι, 19/10/2012 Θεόδωρος Γαλιατσάτος

Περιφερειακός σύμβουλος
Επικεφαλής ΑΝ.Α.Σ.Α 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.