Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Στην ΕΥΔΑΠ ο άκρως νεοφιλελεύθερος Στέλιος Σταυρίδης


Ο Έλληνας επιχειρηματίας (βλέπε Κεφαλονιά) Στέλιος Σταυρίδης που άφησε τον Τζίμερο και προσχώρησε στη ΝΔ του Σαμαρά θα είναι όπως όλα δείχνουν ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ. Έγκυρες πληροφορίες του moneypro αναφέρουν πως τελικά ο πρόεδρος της Piscines Ideals (που δεν πάνε και τόσο καλά οι δουλειές) δεν θα πάει στη θέση του προέδρου της ΔΕΗ όπως αρχικά είχε γραφτεί αλλά στην ΕΥΔΑΠ την οποία γνωρίζει λόγω της μακράς εμπειρίας του στο χώρο της κατασκευής στον κλάδο της πισίνας.
Θα πρέπει να τονίσουμε πως ο κ. Σταυρίδης θα ασχοληθεί και με το .......
επίμαχο θέμα της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΔΑΠ (που είναι και η κυρίαρχη ιδεολογία του, όπως γράφει κατά καιρούς), που θα αποφέρει σημαντικά κεφάλαια και οικονομίες κλίμακος στη χώρα σε μια στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ του ...άσπονδου φίλου του κ. Τατσόπουλου ετοιμάζεται να δώσει μάχη κατά της ιδιωτικοποίησης. 
Άρα ένα νέο ντέρμπι μεταξύ του γνωστού για τις εκρήξεις θυμού Πέτρου Τατσόπουλου και του Στέλιου Σταυρίδη, νομίζουμε πως ετοιμάζεται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.