Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Οι προτάσεις της Ν.Δ. για νέο φορολογικό σύστημα μπορούν να δώσουν λύσεις


Σοφία Λουκέρη

Υποψήφια Βουλευτής ΝΔ Κεφαλονιάς & Ιθάκης
Φτάσαμε στο έσχατο σημείο. Μία κυβέρνηση που εδώ και δύο χρόνια υπόσχεται ότι δε θα λάβει νέα μέτρα και εξαπατά τους έλληνες με συνεχείς φορομπηχτικούς αιφνιδιασμούς. Μία κυβέρνηση που έχασε την επαφή με την κοινωνία που καθημερινά «αιμοραγεί» δεν έχει λόγο ύπαρξης, δεν έχει καμία νομιμοποίηση και καμία λαική εξουσιοδότηση.

Υπάρχει και ο άλλος δρόμος, αυτός που οδηγεί στη μείωση του χρέους και στην ανάκαμψη της οικονομίας και του εμπορίου, όχι μέσω της ατελείωτης φορολογίας αλλά της δημιουργίας ευκαιριών για...
 την κίνηση της αγοράς και τη σωτηρία των μικρών επιχειρήσεων.

Η οικονομία της Κεφαλονιάς πρέπει να επιστρέψει στους βασικούς πυλώνες της, στον τουρισμό της, στις καλλιέργειες και την παραγωγή των τοπικών μας προιόντων. Γι’αυτό λέμε ναι στις προτάσεις της Ν.Δ. για τη διατήρηση του μειωμένου ΦΠΑ και στο νησί μας. Λέμε ναι στην κατάργηση του ΦΠΑ 23% στα είδη εστίασης και επαναφορά του στο 9%.

Επικροτούμε τις λύσεις και όχι την επιδείνωση των προβλημάτων και την εγκληματική τακτική της κυβέρνησης που έχει «γονατίσει» τα ελληνικά νοικοκυριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.