Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΠΑΧΑΛΟ"


Σύμφωνα με πληροφορίες ικανός αριθμός επαγγελματιών, που θίχτηκαν επαγγελματικά από τις ενέργειες του Δημάρχου Ιθάκης και αντιμετωπίζουν μεγάλη οικονομική ζημιά φέτος & ίσως πρόβλημα επιβίωσης στο μέλλον, προτίθενται να υπογράφουν δικαστική αγωγή εναντίον του ζητώντας διαφυγόντα κέρδη από τη ζημιά τουλάχιστον σαράντα ημερών!

Δηλαδή από 29 Αυγούστου έως μέσα οκτωβρίου που λήγει η άφιξη των σκαφών αναψυχής και η παραλία στα Πεταλάτα και την πλατεία όπως είναι σήμερα χωρίς τις τέντες που προφυλάσουν από αέρα, ήλιο κτλπ δεν εξυπηρετεί τους τουρίστες στα εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία & μπαρ. Σήμερα η εικόνα της παραλίας και της πλατείας είναι απογοητευτική.

Δικηγόρος μεγάλο όνομα των Αθηνών ανέλαβε την σύνταξη της αγωγής!

Ως αποδεικτικά στοιχεία αναφέρονται έγγραφα με την υπογραφή του Δημάρχου, η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο και μαρτυρίες των ίδιων των..............
 επαγγελματιών.

Εν το μεταξύ καταστηματάρχες στις Φρίκες και στο Κιόνι προειδοποίησαν τον Δήμαρχο να μην πατήσει το πόδι του εκεί και ότι καμμία τέντα δεν θα ξηλωθεί! Βέβαια ο Δήμαρχος απουσιάζει στη Ρουμανία και από κει κατευθύνει την “Επιχείρηση Μπάχαλο”

Λάβατε αυτό το μήνυμα διότι είστε εγγεγραμένος στο %BLOGNAME% newsletter. Εάν θέλετε να διαγραφείτε: ακολουθείστε αυτόν τον σύνδεσμο http://thiaki.gr/?emunsub=NTN8OGI4MTExZWQ4NmEyNDYyYzZiYmFjMzMx&lang=el

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.